i5 12400F PC nasıl?

503077

Decapat
Merhaba arkadaşlar, yeni bir bilgisayar almayı planlıyorum. Bütçem 16-17bin TL arası.

INTEL I5 12400F - MSI RTX3060 VENTUS - PRO H610M-G - CRUCIAL 500GB SSD - 16GBRAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Bu bilgisayar arkada Spotify açıkken, Discord'da arkadaşlarımla konuşurken ve aynı zamanda ekran kaydı alırken Valorant'ta kasar mı? Bu 4'ünü aynı anda yaparken kasmaması şart :D daha iyi önerileriniz varsa link atabilirsiniz ayrıca.

Merhaba arkadaşlar, yeni bir bilgisayar almayı planlıyorum. Bütçem 16-17bin TL arası.

INTEL I5 12400F - MSI RTX3060 VENTUS - PRO H610M-G - CRUCIAL 500GB SSD - 16GBRAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Bu bilgisayar arkada Spotify açıkken, Discord'da arkadaşlarımla konuşurken ve aynı zamanda ekran kaydı alırken Valorant'ta kasar mı? Bu 4'ünü aynı anda yaparken kasmaması şart :D daha iyi önerileriniz varsa link atabilirsiniz ayrıca.

Hocam işinizi hayli hayli görebilir yani çok rahat Valorant'ta en yüksekte 200 FPS alırken dediklerinizi yapabilirsiniz yine de ben biraz araştırıp daha iyi bir PC varsa atarım.

Hocam bütçeyi azıcık arttırırsanız 3060 Ti'lı model daha iyi olacaktır EPIC-3060Ti / INTEL i3-12100F / MSI GeForce RTX 3060 Ti VENTUS 2X OC LHR / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Çok pahalı buradan alın

Ayrıca anakart 550mk ramler 3600 ssd 1tb adata yaparsanız bu daha iyi olur 17K tutuyor.

Dedikleriniz için sorıun çıkarmaz ama çok pahalı hocam ve SSD kötü.
Bu sisteme bir göz atabilirsiniz.
Bütçe aşılırsa bu daha iyidir.

PSU'yu FSP yapın.

Hocam NVIDIA şart ya. Yaklaşık 6 senedir şu Rx570'den ve yazılımından çekmediğim dert kalmadı
Hocam Vatandan Mediamark gibi yerlerden alacağınız sistemler genelde kazık fazla para verirsiniz söyleyeyim binde bir orda uygun sistem bulmak. Bunu ailenize söylermisiniz :D ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı