i5-12400F RTX 3060 bilgisayar oyun oynarken kendiliğinden kapandı

Mematibaş1

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim RTX 3060, i5-12400F ve MSI Pro H610M. Oyun oynuyordum bir anda kapandı tekrar açılmaya başladı ve acılırken tekrar kapandı sonra açıldı. Şimdi yoğun rüzgar var acaba ruzgarda elektrik ani gidip geldiğinde TV kapanmaz 1 saniye ekran gidip gelir. Bende de kapanmadı ama guc kaynağı her yere elktrik verdiği icin acaba elektrik 1 saniyeliğine gitse bile kendini kapatır mi diye düşündüm. Sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sistemim RTX 3060, i5-12400F ve MSI Pro H610M. Oyun oynuyordum bir anda kapandı tekrar açılmaya başladı ve acılırken tekrar kapandı sonra açıldı. Şimdi yoğun rüzgar var acaba ruzgarda elektrik ani gidip geldiğinde TV kapanmaz 1 saniye ekran gidip gelir. Bende de kapanmadı ama guc kaynağı her yere elktrik verdiği icin acaba elektrik 1 saniyeliğine gitse bile kendini kapatır mi diye düşündüm. Sizce?

Statik elektriklenme olmuş Power Supply patlatmamışsın Allah'tan benim başıma geldi akım korumalı priz yoktu direk bağlı idi şimşek çaktı elektrik gidip geldi mısır patlama sesi geldi kasadan dumanlar çıktı sonrası Allah kerim zaten :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı