i5 12400F - RTX 3060 sistem alınır mı?

Bütçe
30.000
Keşke anlasam 😂

Evet sonrasında konuştuk LG olanı koyunca 27 oluyor fiyat.

Napalım hocam 😄 anlamıyoruzda.

Monitör dahil olmasa attığım toplama sistem fiyatına göre iyi bence. Monitör dahilse:

Monitör:

Monitör dahil olmasa attığım toplama sistem fiyatına göre iyi bence. Monitör dahilse:

Monitör:

Monitör:

hocam amd değilde intel tercih ediyordum ben bi kanal daha iyi olduğunu söylemişti sanki birde 8k nakitim var kalanınıda 3 taksit yaptırcaktım yani vatandan sizin dediğiniz sistem varsa söyleyin araştırayım tekrar yazayım buraya nasıl olur öyle böyle internetten de almak istemiyorum açıkçası çok teşekkür ederim zamanınızı ayırdığınız için

@654456
hocam amd değilde intel tercih ediyordum ben bi kanal daha iyi olduğunu söylemişti sanki birde 8k nakitim var kalanınıda 3 taksit yaptırcaktım yani vatandan sizin dediğiniz sistem varsa söyleyin araştırayım tekrar yazayım buraya nasıl olur öyle böyle internetten de almak istemiyorum açıkçası çok teşekkür ederim zamanınızı ayırdığınız için

13400F var bu bütçede anca. O da DDR4 sistem. 13400F 10 çekirdek 7500F ise 6 çekirdek. Render için 13400F daha iyi ancak oyun performansında 7500F daha iyi ve DDR5 olduğu için yükseltmeye müsait. Anakart B650 daha iyi olurdu ancak o zaman fiyat 30000TL oluyor ve 30000TL'ye başta attığım sistem çok daha mantıklı.
Anladım çok teşekkür ederim sağ olun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı