Will Bettelheim
Hectopat
- Makaleler
- 1
Kasa toplamayı bilmediğim için vatana gittim oda zaten ayak üstü yaptı bu sistemi anlamıyorum hiç![]()
Monitör LG değil bu arada.
Kasa toplamayı bilmediğim için vatana gittim oda zaten ayak üstü yaptı bu sistemi anlamıyorum hiç![]()
RAM 16 demiştim adama ama fotoğrafını çekmiştim sistemin.
Keşke anlasamBir de Kaspersky mı aldırmışlar.![]()
Monitör LG değil bu arada.
Napalım hocamCasper monitör, Kaspersky kazık fiyatlar. Vatan'dan almayın sakın.
Keşke anlasam
Evet sonrasında konuştuk LG olanı koyunca 27 oluyor fiyat.
Napalım hocamanlamıyoruzda.
Monitör dahil olmasa attığım toplama sistem fiyatına göre iyi bence. Monitör dahilse:
![]()
CYBER-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
CYBER-7500F Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F ASUS RTX 4060 ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...www.gaming.gen.tr
Monitör:
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
hocam amd değilde intel tercih ediyordum ben bi kanal daha iyi olduğunu söylemişti sanki birde 8k nakitim var kalanınıda 3 taksit yaptırcaktım yani vatandan sizin dediğiniz sistem varsa söyleyin araştırayım tekrar yazayım buraya nasıl olur öyle böyle internetten de almak istemiyorum açıkçası çok teşekkür ederim zamanınızı ayırdığınız içinMonitör dahil olmasa attığım toplama sistem fiyatına göre iyi bence. Monitör dahilse:
![]()
CYBER-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
CYBER-7500F Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F ASUS RTX 4060 ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...www.gaming.gen.tr
Monitör:
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
hocam amd değilde intel tercih ediyordum ben bi kanal daha iyi olduğunu söylemişti sanki birde 8k nakitim var kalanınıda 3 taksit yaptırcaktım yani vatandan sizin dediğiniz sistem varsa söyleyin araştırayım tekrar yazayım buraya nasıl olur öyle böyle internetten de almak istemiyorum açıkçası çok teşekkür ederim zamanınızı ayırdığınız için
Anladım çok teşekkür ederim sağ olun13400F var bu bütçede anca. O da DDR4 sistem. 13400F 10 çekirdek 7500F ise 6 çekirdek. Render için 13400F daha iyi ancak oyun performansında 7500F daha iyi ve DDR5 olduğu için yükseltmeye müsait. Anakart B650 daha iyi olurdu ancak o zaman fiyat 30000TL oluyor ve 30000TL'ye başta attığım sistem çok daha mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.