F Fotiana Centipat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 58 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gİgabyte b660m ds3h i5 12600 asus tuf 3060 ti 32 gb ram 1 tb ssd vento vg15fe Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #1 RAM 32 GB Kingston fury SSD veya HDD modeli Kingston 1 TB SSD Ekran kartı Asus tuf gaming 3060 ti Anakart B660m ds3h ddr4 İşlemci i5 12400f Hepinize iyi sosyaller arkadaşlar. Sorunun elektrik kesintisinden sonra başladı. Battlefield 1 Remastered, Ark Survival, Forza 4 ve Valorant gibi oyunlarda çökmeye başladı. Format attım yine çözülmedi acaba ekran kartı veya işlemciye zarar gelmiş olabilir mi?
Hepinize iyi sosyaller arkadaşlar. Sorunun elektrik kesintisinden sonra başladı. Battlefield 1 Remastered, Ark Survival, Forza 4 ve Valorant gibi oyunlarda çökmeye başladı. Format attım yine çözülmedi acaba ekran kartı veya işlemciye zarar gelmiş olabilir mi?
KS KS F Fotiana Centipat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 58 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gİgabyte b660m ds3h i5 12600 asus tuf 3060 ti 32 gb ram 1 tb ssd vento vg15fe Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #21 DarKSaGaa dedi: Çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Hocam şimdilik çökme vb. bir sıkıntı olmadı eğer olursa tekrardan yazarım. Artı 0 Eksi
DarKSaGaa dedi: Çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Hocam şimdilik çökme vb. bir sıkıntı olmadı eğer olursa tekrardan yazarım.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2023 #22 Fotiana dedi: Hocam şimdilik çökme vb. bir sıkıntı olmadı eğer olursa tekrardan yazarım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır eksik dosyalar vardı Windows'ta onlar giderildi %80 ihtimalle sorunun giderilmiştir. Artı 0 Eksi
Fotiana dedi: Hocam şimdilik çökme vb. bir sıkıntı olmadı eğer olursa tekrardan yazarım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır eksik dosyalar vardı Windows'ta onlar giderildi %80 ihtimalle sorunun giderilmiştir.
KS KS F Fotiana Centipat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 58 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gİgabyte b660m ds3h i5 12600 asus tuf 3060 ti 32 gb ram 1 tb ssd vento vg15fe Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #23 Valorant oynarken oyundan atma & çökmeler devam ediyor. @Oreki @DarKSaGaa Hocam Windows etkin olmadığı için çökme yaşıyor olabilir miyim? Son düzenleme: 27 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
Valorant oynarken oyundan atma & çökmeler devam ediyor. @Oreki @DarKSaGaa Hocam Windows etkin olmadığı için çökme yaşıyor olabilir miyim?
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.870 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 27 Mayıs 2023 #24 Acaba elektrik kesintisinden sonra disk veya bellekler mi zarar gördü. HD Tune Pro indirip test yapar mısınız? Sonra bellekleri de kontrol edelim. Artı 0 Eksi
Acaba elektrik kesintisinden sonra disk veya bellekler mi zarar gördü. HD Tune Pro indirip test yapar mısınız? Sonra bellekleri de kontrol edelim.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mayıs 2023 #25 Fotiana dedi: Valorant oynarken oyundan atma & çökmeler devam ediyor. @Oreki @DarKSaGaa Hocam Windows etkin olmadığı için çökme yaşıyor olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlarda sıkıntı var mı? Oyun dosya taramaları yapın. @Oreki hocamın dediği gibi disk taraması deneyin. @Oreki neden üzgün attın? Son düzenleme: 27 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
Fotiana dedi: Valorant oynarken oyundan atma & çökmeler devam ediyor. @Oreki @DarKSaGaa Hocam Windows etkin olmadığı için çökme yaşıyor olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlarda sıkıntı var mı? Oyun dosya taramaları yapın. @Oreki hocamın dediği gibi disk taraması deneyin. @Oreki neden üzgün attın?
KS KS F Fotiana Centipat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 58 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gİgabyte b660m ds3h i5 12600 asus tuf 3060 ti 32 gb ram 1 tb ssd vento vg15fe Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #26 DarKSaGaa dedi: Diğer oyunlarda sıkıntı var mı? Oyun dosya taramaları yapın. @Oreki hocamın dediği gibi disk taraması deneyin. @Oreki neden üzgün attın? Genişletmek için tıkla... Hocam sabah Valorant gireyim dedim ve ilk maçta oyundan attı ondan sonra birkaç saat MC oynadım hiç atmadı. Oreki dedi: Acaba elektrik kesintisinden sonra disk veya bellekler mi zarar gördü. HD Tune Pro indirip test yapar mısınız? Sonra bellekleri de kontrol edelim. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz programı indirdim ve şu an testi başlattım sonuçları birazdan atarım. Hocam test sonuçları bu şekilde bir sıkıntı var mı acaba? Dosya Ekleri 1685212755605.png 29,1 KB · Görüntüleme: 27 Artı 0 Eksi
DarKSaGaa dedi: Diğer oyunlarda sıkıntı var mı? Oyun dosya taramaları yapın. @Oreki hocamın dediği gibi disk taraması deneyin. @Oreki neden üzgün attın? Genişletmek için tıkla... Hocam sabah Valorant gireyim dedim ve ilk maçta oyundan attı ondan sonra birkaç saat MC oynadım hiç atmadı. Oreki dedi: Acaba elektrik kesintisinden sonra disk veya bellekler mi zarar gördü. HD Tune Pro indirip test yapar mısınız? Sonra bellekleri de kontrol edelim. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz programı indirdim ve şu an testi başlattım sonuçları birazdan atarım. Hocam test sonuçları bu şekilde bir sıkıntı var mı acaba?
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.870 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 27 Mayıs 2023 #27 Fotiana dedi: Hocam test sonuçları bu şekilde bir sıkıntı var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Error Scan kısmına gelip oradan da test yapmanız gerekiyor. Bir de Health kısmını ekran görüntüsü atacaksınız. Artı 0 Eksi
Fotiana dedi: Hocam test sonuçları bu şekilde bir sıkıntı var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Error Scan kısmına gelip oradan da test yapmanız gerekiyor. Bir de Health kısmını ekran görüntüsü atacaksınız.
KS KS F Fotiana Centipat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 58 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gİgabyte b660m ds3h i5 12600 asus tuf 3060 ti 32 gb ram 1 tb ssd vento vg15fe Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #28 Hocam error scan testi bu şekilde. Healt kısmı boş hiçbir veri yok. Artı 0 Eksi
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.870 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 27 Mayıs 2023 #29 Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Şu rehberden bellekleri test edelim bakalım. Artı 0 Eksi
Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Şu rehberden bellekleri test edelim bakalım.
KS KS F Fotiana Centipat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 58 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gİgabyte b660m ds3h i5 12600 asus tuf 3060 ti 32 gb ram 1 tb ssd vento vg15fe Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #30 Oreki dedi: Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Şu rehberden bellekleri test edelim bakalım. Genişletmek için tıkla... Hocam kısıtlı zamanım varda. Testi ancak yarın yapabilirim. Son düzenleme: 27 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
Oreki dedi: Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Şu rehberden bellekleri test edelim bakalım. Genişletmek için tıkla... Hocam kısıtlı zamanım varda. Testi ancak yarın yapabilirim.