i5 12400F - RTX 3060 Ti sistem ikinci el ne kadar eder?

Marka model yazmamış. ^^ 750 olsun sizi mi kırayım? :D

Bir de CL18 RAM Samsung b die chipli olupta CL18 üreten kaç RAM var ki zaten bu değerlerde o yüzden sizde haklısınız RAM'ler maksimum 750 dip 600 650ye gider. Ama ben sistem veya parça satarken çok acelem yoksa çok anlamayan birine satmayı tercih ederim ticaret sonuçta bu alacak kişide araştırmasını iyi yapsaymış 5 lirayı 100 liraya birine satabilirim alıp almamak onun tercihi önemli olan senin malına biçtiğin değer sonuçta o yüzden dediğim gibi bu sistem bende olsa ilk 15'ten koyar şansımı değerdim yazanlarada pazarlıkla 14 13.5 dip inebilirim derdim.

Sıfır 2x8 3600 MHz RAM 1.000 liraya bulunuyor. 650 dip fiyat. Kaça satacaksın 2. el ürünü 900'e mi?

8 GB RAM 400 lira dip fiyat. 650 liraya kim kime 2 tane 8'lik RAM verir arkadaşım zararına niye satsın adam? Sıfır 2x8 3600mhz ram nerde bana linkini at Allah aşkına hepsi minimum 1200 lira.

Marka model yazmamış. ^^ 750 olsun sizi mi kırayım? :D

Marka yazmadı diye bizde gidelim 300 lira yazalım. O dediğiniz 1000 liralık RAM'lerde kaliteli olmayan markalardan biridir.

8 GB RAM 400 lira dip fiyat. 650 liraya kim kime 2 tane 8'lik RAM verir arkadaşım zararına niye satsın adam? Sıfır 2x8 3600MHz RAM nerede bana linkini at Allah aşkına hepsi minimum 1200 lira.

Marka yazmadı diye bizde gidelim 300 lira yazalım. O dediğiniz 1000 liralık RAM'lerde kaliteli olmayan markalardan biridir.

O kadar bilgisizce konuşuyosunuz ki, üstelik bir şeyi anlamak için uğraşmıyosunuz haksız olduğunuz bir konu üzerinde eksik bilgi donanımınızla gereksiz bir tartışma yaratma havasındasınız umarım mentionladığınız arkadaş @fiu size cevap verme tenezzülünde bulunup yorulmaz.

Bu sistemi (kasa olarak) 14 bin liranın altına vermeye gönlüm razı olmazdı. Monitörünüz de güzel, garantisininde devam ettiğini düşünürsek 3500 lirayada onu dahil edebilirsiniz.

Bu forumun en yüksek problemlerinden biri çok yanlış yönlendirmeler mevcut bilgisi olmayan bir arkadaş bu konuda bilgisi, tecrübesi olanlardan fikir almak ve yönderilmek için konu açıyor fakat konuyu açan arkadaş kadar bilgisi olanlar gereksiz fikir belirtiyor ve yanlış yönlendiriyor çoğu konu bu şekilde eğer admin olsaydım yanlış bilgi paylaşımı yapan herkese 1 ay ban atardım çünkü forumun ana, genel amacı bilgi alışverişi ve bence foruma yapılan büyük bir haksızlık bu yapılan.
Kimler yanlış yönlendirdi mesela? O kişileri alıntı ederek ifade edin. Değilse ticaretinizi bozduğumuz için bize karşı mı yazdınız bunları? Eğer öyle ise piyasanın durgun olduğunu, vatandaşın satış yapabileceğini düşünmediğinizi ve özellikle TN panellerin satış olasılığının düşük olduğunu vs. bunları bilgi birikimizine güvenerek mi yazdınız?

Son düzenleme:
Kimler yanlış yönlendirdi mesela? O kişileri alıntı ederek ifade edin. Değilse ticaretinizi bozduğumuz için bize karşı mı yazdınız bunları? Eğer öyle ise piyasanın durgun olduğunu, vatandaşın satış yapabileceğini düşünmediğinizi ve özellikle TN panellerin satış olasılığının düşük olduğunu vs. bunları bilgi birikimizine güvenerek mi yazdınız?

Sana yazmadım ticaretimide bozmadın zaten 2. el sat piyasasına fazlasıyla hakim olan biri olarak yazdım. Neden üstüne alındığını anlayamadım sadece senin fikrini merak ettiğim için seni mentionlayarak yazmıştım almayı istediğimi hahahaha kimlerin yanlış yönlendirdiğini merak ediyosanda bu hazır sisteme 12 bin yazanlar yanlış yönlendiriyor olabilir mesela sırf yazmış olmak için yazıyor olanlar.

İşlemci: i5 12400F.
Ekran kartı: Zotac RTX 3060 Ti.
Anakart: ASUS Prime B660M-K D4.
RAM: 8x2 3600MHz CL18 (markayı hatırlamıyorum)
SSD: 500 GB.
Kasa: Thermaltake commander g33.
PSU: 750W 80+ Thermaltake.
Arkadaşlar selam. Gözüm gibi baktığım bilgisayarımı satmak zorundayım. Şu anlık bu parcalarla ne kadar eder? Elimde ASUS'un VG248QG monitörde var. Tüm ürünlerin 1 yıl daha garantisi var. Kasa ve monitör 1 sene önce vatandan alındı. Forumda almak isteyen varsa mesaj atabilir. İyi sosyaller.
vg248qg
vg248qg
vg248qg
v

Hocam mesaj atabilir misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı