- Makaleler
- 1
Daha fazla
Şahsen bana soracak olursanız kullanırım. Eğer gezgin biri değilseniz, masaüstü çok daha sağlam ve performanslıdır, laptop şart değilse almayın. Birde döviz kuru şuan artıyor, ikinci el hemen artmaz ama kısa bir zaman sonra bütün pc parçaları zamlanır. Yani eğer illa satacaksanız bile, şuan değil, bir süre sonra satılığa koyun. Daha iyi bir fiyata elden çıkarırsınız.@radi0head @yawwz @LAPSEKİLLİ BIG SMOKE @nickimyokbenim @Halil_Sahin @Scavenger Monitöre ayrı kasayı ayrı satsam nasıl olur? Monitör zannedersem şu an en ucuz bir yerde 9 bin. Yeni ürün ve evet elbette ikinci el. en azından 6 - 7 bin etmez mi? Bunun haricinde kasayı da yine aynı zararla 18'e satsam... Bir de fiyatlar giderek de artıyor tabii. Paraya ihtiyacım var ve çok ihtiyaç olmamasına rağmen aldığım için biraz yeis içindeyim.
Yok, her parça illa satılır. Ki parçalarınız eski bir sistem değil, rahat satılır. Ben 10-15 senelik parça bile satıyorumo zaman ya birazı satılıp geri kalan satılmazsa...Eldeki bulgurdan da olurum.
![]()
Abartmayın hocam, piyasadan haberiniz yok heralde. 10 bine 12400f+3060 Ti'li sistem bulun bana, 20-30 tane alayım. Yok öyle bir fiyat. 12100f+3060'lı sistemi bile 13-14 binden aşağı yok, sıfırı. Bu sistem ondan daha üstte.Sinerji'de bundan 3 tane alirsiniz 30k ya.
Max 12 14 arası hocam fazla etmez.
Arkadaşlar ekran kartı 8gb yani fazla etmeyen bir sistem, geçmiş olsun dilerim. 19-20k arası kaziklandiniz yüksek ihtimalle.