i5 12400F RTX 3070 Cyberpunk düşük işlemci kullanımı

İşletim sistemi
Windows 11
Şu an işlemci kullanımım boşta bu şekilde. Turbo Boost özelliğini yarın deneyip sonuçları yazarım.

İşlemciden dolayı derken aynı işlemciyi bende kullanıyorum anakartım Gigabyte ben BIOS üzerinden bu özelliği açtım. Anakarttan dolayıdır.

Son mesajlarıma bakarak açtığım konuya bakabilirsin. Aldığım yanıt o şekilde idi.

Dosya Ekleri

• ss5.png
    ss5.png
    413,8 KB · Görüntüleme: 41
Aynı sorun bende de var hocam. 12400F işlemci 3070 ekran kartı en düşük ayarlarda 200FPS alıyorum Valorant'ta. Hala çözemedim. Eski sistem Ryzen 1600 AF 1650 Super 300FPS veriyordu en düşükte. Hızlanak diye sistem değiştirdik yavaşladık.

Bu benim ikinci konum hala çözüm bulamadım. İşlemci kullanımının böyle olması normal mi değil mi? Anlamış değilim.

MSI Afterburner ile deneyebilirsin.

İki farklı program ile kontrol ettim. Aynı değerler çıkıyor bu programlar yanlış ölçmüyordur herhalde. Yine de deneyeceğim sağ ol. Görselleri yüklerim denedikten sonra.

tecnoss.png

MSI Afterburner ile baktığımda normal gözüküyor. NVIDIA Performans paylaşımı, Armoury Crate ve GPU Tweak III daha düşük gösteriyor.

@517066

Son düzenleme:
Cyberpunk işlemciyi fazla kullanmasıyla bilinir. MSI Afterburner ve görev yöneticisi doğru gösterir. Diğerlerinde yanlışlık vardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı