i5-12400F RTX 3070 sistem kaç sene idare eder?

• Konuyu başlatan ByBey
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.266

ByBey

Decapat
Daha fazla  

Arkadaşlar bu sistemi aldım fakat aldığım için biraz pişman oldum çünkü 8 GB VRAM içinde bulunmakta. Geçen The Last of Us oynayanları YouTube'dan gördüm 3070 düşük VRAM'de kasıyor şimdiden böyleyse ileride 2K çözünürlükte sorun yaşar mıyım?

5 sene götürürür temiz kullanımda.

2K bence fazla gelir bu sisteme. Kullanan var kullanabilirler, 1080p için bir şey diyemem. Belki kimse bir şey diyemez sana kalmış bir şey denilebilir. Yine uzun yıllar götürür.

2K bence fazla gelir bu sisteme. Kullanan var kullanabilirler, 1080p için bir şey diyemem. Belki kimse bir şey diyemez sana kalmış bir şey denilebilir. Yine uzun yıllar götürür.

2K da Ultra ayarlar istemiyorum high olsa yeter.

2-3 yıl daha götürür. Bende de aynı sistem var. The Last of Us kasma sının sebebi optimizasyon sıkıntısıdır. Oyun çok bozuk çıktı.

Bende ki işlemci i5 12400F ama.

Satıp RTX 5070 almak kolay değil maddi olarak da artı alsan bile darboğaz yapar PSU işlemci hep değiştirmek lazım.

Yok yahu 2K diyorsun 12400F'e 3070'ten çok daha güçlü kartları takıyorlar o çözünürlükte. Hem ikinci el her zaman bir seçenek. RTX 5070 çıkar ikinci el 4070 Ti alırsın.

Bak bugün RTX 3070'ler bedava parasına satılıyor neredeyse.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı