dlss kalitede ve kapattığımda değişiklik olmadıDLSS'den olabilir mi acaba? Bir de bende bulanık gözükmüyor sanki.
deniyorumRDR2'de aşağıda çözünürlük ölceği ve keskinlik ayarı olması lazım onları artırdığınız zaman uzaktaki ve oyundaki bulanıklık gidiyor aman 2000X falan yapmayın ekran kartı dereceniz 85'i görebilir. The Witcher 3 ayarlarınız atarsanız yardımcı olurum.
fotoğrafta tam belli olmayabilir ama gerçekten oynarken can sıkıyorDLSS'den olabilir mi acaba? Bir de bende bulanık gözükmüyor sanki.
çözünürlük ölçeğini değiştiremiyorum şeffaf gözüküyorRDR2'de aşağıda çözünürlük ölceği ve keskinlik ayarı olması lazım onları artırdığınız zaman uzaktaki ve oyundaki bulanıklık gidiyor aman 2000X falan yapmayın ekran kartı dereceniz 85'i görebilir. The Witcher 3 ayarlarınız atarsanız yardımcı olurum.
Msaa Fxaa Taa'yıda değiştiremiyorumdlss kalitede ve kapattığımda değişiklik olmadı
deniyorum
fotoğrafta tam belli olmayabilir ama gerçekten oynarken can sıkıyor
çözünürlük ölçeğini değiştiremiyorum şeffaf gözüküyor
DLSS kalitede ve kapattığımda değişiklik olmadı.
Deniyorum.
Fotoğrafta tam belli olmayabilir ama gerçekten oynarken can sıkıyor.
Çözünürlük ölçeğini değiştiremiyorum şeffaf gözüküyor.
MSAA FXAA TAA'yı da değiştiremiyorum.
Böyle.
ah evet dlss denmiş çözünürlük ölçeğini kaç yapayımDLSS'yi kapatıp deneyin hocam olacaktır.
Ah evet DLSS denmiş çözünürlük ölçeğini kaç yapayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.