RTX 3070 Ti sistemde tüm oyunlarda düşük performans almak

hepsini açıp öyle attım

Dosya Ekleri

• Adsız3.png
    Adsız3.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 42
Bende Intel'in stcok fanı vardı işlemci 100 derecelere kadar çıkıyordu sonra sıvı soğutmayla değiştirdim bu ısınma sorunu olmadan önce bir sıkıntı yoktu ısınma sorunu oluşunca mavi ekran verdiği bile oldu bende o yüzden çözemedim sıcaklık normal diğer tüm parçalar aynı işlemci zarar görmüş olabilir mi acaba?

Bende Intel'in stcok fanı vardı işlemci 100 derecelere kadar çıkıyordu sonra sıvı soğutmayla değiştirdim bu ısınma sorunu olmadan önce bir sıkıntı yoktu ısınma sorunu oluşunca mavi ekran verdiği bile oldu bende o yüzden çözemedim sıcaklık normal diğer tüm parçalar aynı işlemci zarar görmüş olabilir mi acaba?

İşlemciniz bayağı güçlü bir işlemci aslında keşke stok fanla kullanmasaydınız ama tam emin olamadım ya işlemcinin bozulduğuna garantisi varsa ürünlerin yollayın bir kontrol etsinler yoksa güvenilir olduğuna emin olduğunuz bir bilgisayarcıyada gösterebilirsiniz.

İşlemci dışında başka problem yaratacak bir şey olabilir mi?
valla tam bilemiyorum hocam sistemi komple bi gözden geçirtmeniz lazım bence çünkü o sistemle normal değil o fpsler

valla tam bilemiyorum hocam sistemi komple bi gözden geçirtmeniz lazım bence çünkü o sistemle normal değil o fpsler
monitörünüz kaç hz buarada?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı