Kolay gelsin arkadaşlar. Forumda böyle bir sistem topladık son şeklini almaya başladı. Sizde sistemi yorumlayabilir misiniz? Eğer uyumlu ve F/P ürünü derseniz parçaları alacağım. Yalnız hazır sistem mi almalıyım yoksa parça parça alıp bilgisayarcıya mı toplatmam daha karlı onu bilmiyorum o konuda da yardımcı olursanız sevinirim. Bütçe olarak Max 27 bin (aylık 3000x9 taksit olacak) belirledim. İçinde sistem+monitör+mekanik klavye+mouse olacak şekilde. Sistem aşağıda, yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
İkinci el düşünmüyor musunuz hiç? Sanırım taksit seçeneğinden dolayı bu şekilde toplamak istiyorsunuz. Açıkçası biraz pahalı gibi geldi. Hazır sistem alsanız daha iyi olabilir diye düşünüyorum.
İkinci el düşünmüyor musunuz hiç? Sanırım taksit seçeneğinden dolayı bu şekilde toplamak istiyorsunuz. Açıkçası biraz pahalı gibi geldi. Hazır sistem alsanız daha iyi olabilir diye düşünüyorum.
Asus Dual RTX 3070 V2 DUAL-RTX3070-8G-V2 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Ekran kartı olarak bunu al.
Bildiğim kadarıyla TUF monitörler sorunlu oluyor o yüzden buna bakabilirsin:
En ucuz LG 27GL83A 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG 27GL83A 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.109,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Asus Dual RTX 3070 V2 DUAL-RTX3070-8G-V2 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Ekran kartı olarak bunu al.
Bildiğim kadarıyla TUF monitörler sorunlu oluyor o yüzden buna bakabilirsin:
En ucuz LG 27GL83A 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG 27GL83A 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.109,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bilmediğimden soruyorum attığınız ekran kartı 3060 Ti'den daha mı iyi. Monitörde TUF'dan tamamen vazgeçtim sıkıntılı olduğunu söyleyen 2. kişisiniz LG modelini alacağım.
Bilmediğimden soruyorum attığınız ekran kartı 3060 Ti'den daha mı iyi. Monitörde TUF'dan tamamen vazgeçtim sıkıntılı olduğunu söyleyen 2. kişisiniz LG modelini alacağım.