i5 12400F - RTX 4060 bilgisayar nasıl?

Merhaba arkadaşlar dün Vatan'dan oradaki çalışanın tavsiyesiyle bu bilgisayarı aldık. Eski bilgisayarımda GTA 5 ve Valorant çok takılıyordu. Şimdi indirdim oyunları ve hiç takilmadan rahatça oynuyorum. Nasıl sizce bilgisayar?

Hocam tam geçen sene bu zaman 4060 Ti i5 12400F DDR5 1TB M.2 SSD + sıvı soğutmalı sistemi 25k ya almıştım sanki bu biraz kazık gibi geldi bana da.

Hocam işin aslı fena kazık yemişsiniz geçmiş olsun. İade edebiliyorsanız iade edin. Üstte atılan Tebilon'u alabilirdiniz aynı fiyata.
Fiyatları pek bilmiyorum.
Hocam tam geçen sene bu zaman 4060 Ti i5 12400F DDR5 1TB M.2 SSD + sıvı soğutmalı sistemi 25k ya almıştım sanki bu biraz kazık gibi geldi bana da.
1 senede artmıştır ama fiyatlar.

İlla vatan olacaksa bile bazen vatana o fiyata çok daha iyi sistemler geliyor. Neden ölü soketli sistemi size bu fiyata vermişler anlamış değilim.
Biz de oradaki çalışanlar iyi biliyordur diye aldık.

Şöyle özetlemek gerekirse attığınız sistem kasım indirimlerinde 18.000 TL civarına satıldı. İndirimsiz halleri bile 21.000 TL civarına çok uzun bir süre satıldı.

Teknoloji konusunda en son dinlemeniz gereken kişiler oradaki çalışanlar, sizin faydanıza olan değil satmaları gereken ürüne iyi derler. İade edebiliyorsanız kesinlikle edin çok daha iyisini toplayabilirsiniz o fiyata.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı