PC i5-12400F RTX 4060 DDR5 sistem 20.499TL

Bulunduğunuz şehirdeki Vatan Bilgisayar mağazasından gidip satın alabiliyorsunuz web satışı mevcut değil. Mağazanızda olmasa bile stok mevcut ise satın alarak ürünü getirtebiliyorsunuz. DDR5 beyaz-siyah karışık güzel bir sistem olmuş. İhtiyacı olanlar mağazaya gidip inceleyebilir.
Fena sistem değil ama beyazdan feragat ederek kasanın xigmateke değiştirilmesi taraftaryım. Açıp incelemedim ama elime aldığımda TT TR2 650W'ın çok dandik hissettirdiğini söyleyebilirim. Hafifti, Frisby'nin Platoon'un power supplyları gibi bir hissiyatı vardı. Odin 750W ise baya bir kaliteli hissettiriyordu. Kablo kaplamalarından tutun PSU'nun kendi yapısına kadar cidden Thermaltake'in 2-3 sınıf üzerindeydi. Kasa olarak kıyaslarsakta Xigmatek iç hacim ve kablo yönetimi olarak yine 2-3 sınıf önde. Sadece fanların ve kontrolcünün 6 pin olması sıkıntı olabilir. Tabi yatırım tavsiyesi değildir. Sadece ilk izlenim bunlar. Belki Xigmatek'te sadece şekildir. Ama TT TR2'nin iyi bir PSU olduğunu düşünmüyorum.

Şimdi tier liste baktımda Xigmatek yok fakat, TR2 White tier F.

''Replace immediately'' notuyla paylaşılmış.

Son düzenleme:
Fena sistem değil ama beyazdan feragat ederek kasanın Xigmatek'e değiştirilmesi taraftaryım. Açıp incelemedim ama elime aldığımda TT TR2 650Win çok dandik hissettirdiğini söyleyebilirim. Hafifti, Frisby'nin Platoon'un Power Supply'ları gibi bir hissiyatı vardı. Odin 750W ise bayağı bir kaliteli hissettiriyordu. Kablo kaplamalarından tutun PSU'nun kendi yapısına kadar cidden Thermaltake'in 2-3 sınıf üzerindeydi. Kasa olarak kıyaslarsakta Xigmatek iç hacim ve kablo yönetimi olarak yine 2-3 sınıf önde. Sadece fanların ve kontrolcünün 6 pin olması sıkıntı olabilir. Tabii yatırım tavsiyesi değildir. Sadece ilk izlenim bunlar. Belki Xigmatek'te sadece şekildir. Ama TT TR2'nin iyi bir PSU olduğunu düşünmüyorum.

Şimdi tier liste baktımda Xigmatek yok fakat, TR2 White tier F.

"Replace immediately" notuyla paylaşılmış.

Sistemi birine önerdim bir de kötü oldu, dikkatsiz davranmışım.Teşekkürler.

Sistemi birine önerdim bir de kötü oldu, dikkatsiz davranmışım.Teşekkürler.
merhaba bugün itopya veya vatandan sistem almayı düşünüyorum yıllarca götürücek 27k bütçem var bu bütçe de sistem önerir misiniz(rtx ekran kartı 32 gb ram 1 tb ssd işlemciyi de size bırakıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim)

Merhaba bugün İtopya veya vatandan sistem almayı düşünüyorum yıllarca götürecek 27k bütçem var bu bütçe de sistem önerir misiniz(RTX ekran kartı 32 GB RAM 1 TB SSD işlemciyi de size bırakıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim)

Yeni konu açın daha iyi olur ayrıca ben çok bilgi sahibi değilim maalesef.

Son düzenleme:
4060'lı sistem için çok para. Görünüş güzelde bu paraya daha iyi sistemler bulunabilir.

Sistem bitmiş alanlara hayırlı olsun.

Bu yıl gördük ki kasım indirimleri artık bindirim olmuş. Sözde indirim yaptık demek için neredeyse tüm firmalar Eylül ayında zam yapıp Kasım ayında fiyatları düşürdüler. Yinede bu ay en iyi indirimleri yapan bence Vatan oldu. Özellikle 11.11'deki kasalar tam fiyat/performanstı.

Malesef bu ülkede kaybeden hep vatandaş...

PSU'su çok kötü, değiştirince de sistem beyaz olmuyor...
Bir anlamı kalmadı bu sistemin umarım kimse almamıştır.
Bu sistem için fazlasıyla yeterli. Sanki herkes en üst düzey sistem diziyormuş gibi bu PSU için çok kötü, umarım kimse almamış demek yanıltıcı olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı