Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Sistem güzel ve hoş duruyor, parçaları da fena değil.
Fena sistem değil ama beyazdan feragat ederek kasanın xigmateke değiştirilmesi taraftaryım. Açıp incelemedim ama elime aldığımda TT TR2 650W'ın çok dandik hissettirdiğini söyleyebilirim. Hafifti, Frisby'nin Platoon'un power supplyları gibi bir hissiyatı vardı. Odin 750W ise baya bir kaliteli hissettiriyordu. Kablo kaplamalarından tutun PSU'nun kendi yapısına kadar cidden Thermaltake'in 2-3 sınıf üzerindeydi. Kasa olarak kıyaslarsakta Xigmatek iç hacim ve kablo yönetimi olarak yine 2-3 sınıf önde. Sadece fanların ve kontrolcünün 6 pin olması sıkıntı olabilir. Tabi yatırım tavsiyesi değildir. Sadece ilk izlenim bunlar. Belki Xigmatek'te sadece şekildir. Ama TT TR2'nin iyi bir PSU olduğunu düşünmüyorum.INTEL I5 12400F-RTX4060-H610M-R DDR5-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-RTX4060-H610M-R DDR5-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bulunduğunuz şehirdeki Vatan Bilgisayar mağazasından gidip satın alabiliyorsunuz web satışı mevcut değil. Mağazanızda olmasa bile stok mevcut ise satın alarak ürünü getirtebiliyorsunuz. DDR5 beyaz-siyah karışık güzel bir sistem olmuş. İhtiyacı olanlar mağazaya gidip inceleyebilir.
Sistemi birine önerdim bir de kötü oldu, dikkatsiz davranmışım.Teşekkürler.Fena sistem değil ama beyazdan feragat ederek kasanın Xigmatek'e değiştirilmesi taraftaryım. Açıp incelemedim ama elime aldığımda TT TR2 650Win çok dandik hissettirdiğini söyleyebilirim. Hafifti, Frisby'nin Platoon'un Power Supply'ları gibi bir hissiyatı vardı. Odin 750W ise bayağı bir kaliteli hissettiriyordu. Kablo kaplamalarından tutun PSU'nun kendi yapısına kadar cidden Thermaltake'in 2-3 sınıf üzerindeydi. Kasa olarak kıyaslarsakta Xigmatek iç hacim ve kablo yönetimi olarak yine 2-3 sınıf önde. Sadece fanların ve kontrolcünün 6 pin olması sıkıntı olabilir. Tabii yatırım tavsiyesi değildir. Sadece ilk izlenim bunlar. Belki Xigmatek'te sadece şekildir. Ama TT TR2'nin iyi bir PSU olduğunu düşünmüyorum.
Şimdi tier liste baktımda Xigmatek yok fakat, TR2 White tier F.
"Replace immediately" notuyla paylaşılmış.
merhaba bugün itopya veya vatandan sistem almayı düşünüyorum yıllarca götürücek 27k bütçem var bu bütçe de sistem önerir misiniz(rtx ekran kartı 32 gb ram 1 tb ssd işlemciyi de size bırakıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim)Sistemi birine önerdim bir de kötü oldu, dikkatsiz davranmışım.Teşekkürler.
Merhaba bugün İtopya veya vatandan sistem almayı düşünüyorum yıllarca götürecek 27k bütçem var bu bütçe de sistem önerir misiniz(RTX ekran kartı 32 GB RAM 1 TB SSD işlemciyi de size bırakıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim)
10 numara sistem.
Bu sistem için fazlasıyla yeterli. Sanki herkes en üst düzey sistem diziyormuş gibi bu PSU için çok kötü, umarım kimse almamış demek yanıltıcı olur.PSU'su çok kötü, değiştirince de sistem beyaz olmuyor...
Bir anlamı kalmadı bu sistemin umarım kimse almamıştır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.