Stok var gibi görünüyor ama ödeme adımında hata veriyor.Stok tekrar geldi. Almayı düşünen varsa hemen çeksin.
Stok var gibi görünüyor ama ödeme adımında hata veriyor.Stok tekrar geldi. Almayı düşünen varsa hemen çeksin.
İptal olacak bir durum yok normalde olması gereken fiyatlar bu civarda. Geçen ay Vatan DDR4 RTX4060 sistemleri 18-19 bin liraya normal fiyat olarak satıyordu. Kasım indirimi cart curt derken suni bir fiyat artışı yaptılar tüm eticaret ekosistemi, önceki senelerde olduğu gibi.Ben sipariş verdim iptal olmazsa eğer![]()
Tekrar bitti.Tekrardan stok eklenmiş. Fırsatçı turuncu siteye inat ihtiyacı olan alsın. Fırsatçı turuncu site ve benzerleri DDR4 kötü bileşenli RTX4060 kasalara indirim adı altında 21 bin tl yazmaya devam etsinler.
Geri gelirmi hocam?Tekrar bitti.
Hocam bilmediğimden soruyorum fırsatçı turuncu site hangi site?Tekrardan stok eklenmiş. Fırsatçı turuncu siteye inat ihtiyacı olan alsın. Fırsatçı turuncu site ve benzerleri DDR4 kötü bileşenli RTX4060 kasalara indirim adı altında 21 bin tl yazmaya devam etsinler.
Bence İtopyaHocam bilmediğimden soruyorum fırsatçı turuncu site hangi site?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.