Çözüldü i5 12400F - RTX 4060 sistem CS2'de FPS düşmeleri yaşanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Zuux

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ekran kartı
ASUS RTX 4060 DUAL 8 GB
İşlemci
i5 12400F
Bu bugün olmaya başladı sebebini anlayamadım, CS2 oyun oynarken random bir vakitte 0 FPS'e düşüyor ve bu olaydan sonra oyun içinde 240 FPS almak yerine 170 FPS alıyorum. En son ASUS anakartımın BIOS'undan boot menuden Windows'lu bir şey seçmiştim istemeden sonra BIOS kapanıp Windows açılmıştı, ondan şüpheleniyorum. Onun dışında Secure Boot açtım, sorun nedir?

BIOS ayalarını sıfırlamayı deneyin.

BIOS'u varsayılan ayarlara sıfırlayın yani önce BIOS'a girin daha sonra orada optimized defaults tuşu hangisiyse ona basıp onaylayıp kaydedin.

BIOS sıfırla, düzelir gibime geliyor.

Düzelmedi

BIOS'u varsayılan ayarlara sıfırlayın yani önce BIOS'a girin daha sonra orada optimized defaults tuşu hangisiyse ona basıp onaylayıp kaydedin.

Sıfırladım fakat düzelmedi normalde 240 FPS alıyordum ortalama şimdi FPS düşmesi gitti fakat şimdi de 140 FPS alıyorum düşük ayaRLARDA

Dosya bütünlüğünü doğrula.

Hocam teşekküre ederim kusura bakma fakat ilk önce bu çözümü biraz saçma bulmuştum bunu yapınca düzeldi nedense :) hepinize teşekkür ediyorum

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı