i5 12400F RTX 4060 sistem kaça gider?

Benzer sistem bende de var şu an sadece kasa 29.7k 1 Kasım'da aldım profilde konu açmıştım bende kaça gider fikir almak için ben kasa+monitör satıp yanındaki ekipmanları hediye etmeyi düşünüyorum hem fiyat düşük kalır hem istediğim teklifi almam daha olanaklı olur diye düşündüm

Monitör ne hocam?

30k edeceğini düşünüyorum, fakat neden satmak istediğini anlamadım cok pişman olursun bence ekipmanlarin gayet iyi.

Kasa ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor bu yüzden biraz daha düşük bir sisteme geçmeyi planlıyorum üstelik işte çalıştığım için benim içinde daha iyi olur.

Hocam sonuçta elinizdeki sistem ikinci el. Ortalama piyasası da 16-18. direk Minimum'dan hesapladım ben. 16 kasa 4 monitör diye düşündüm. Ederi budur normalde. Ama gideri daha fazla olabilir şans meselesi.

16-18 arası. (ekipmansız)

Bu kasa 20 bin lira bandına satılıyor sıfırı.

Vatan, İtopya, İncehesap, Tebilon'da bile 25-27 civarı satılıyor hocam öldürmeyin lütfen.

Hocam 20 bandında iyi bir laptop önerebilir misiniz (bu yorumu gören herkes yardımcı olabilir) hem basit oyunlarımı (Battlefield 1, CS2, LoL, Squad, GTA 5) oynayabileyim hem de film vs izleyebileyim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı