i5-12400F & RTX 4060 sisteme 5 bin TL monitör önerisi

Wolfszen

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 2018'den beri ASUS VG248qe 24” 144Hz TN panel monitör kullanıyorum. Yakın zamanda 12400F 4060 ile sistem güncellemesi yaptım. Şu anki monitörümde bir sorun yok, fakat hem çerçevesinin kalınlığı olsun hem de IPS panelleri merakımdan dolayı yeni bir monitör almak istiyorum. Eskisini de ikinci ekran yapacağım.

Bütçe 5000. çok çok iyiyse 6000 olabilir.
Full HD olmalı.
Max 24inch olmalı pikselleşme mevzusundan dolayı.
Panel de IPS olmalı, VA önermiyorlar neden bilmiyorum?

Benim şu anki monitörümde ghosting 0. TN'den dolayı bir ışık mevzusu da yok ama yıllardır monitör konularında çok geri kaldım. Işık sızması, ghosting, pikselleşme olmadan alabileceğim en mantıklı monitörler hangileridir acaba? TN panelden geçtikten sonra neye geçsem iyi gelir sanırım ama dediğim gibi bilgilerim çok paslı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 2018'den beri ASUS VG248qe 24” 144Hz TN panel monitör kullanıyorum. Yakın zamanda 12400F 4060 ile sistem güncellemesi yaptım. Şu anki monitörümde bir sorun yok, fakat hem çerçevesinin kalınlığı olsun hem de IPS panelleri merakımdan dolayı yeni bir monitör almak istiyorum. Eskisini de ikinci ekran yapacağım.

Bütçe 5000. çok çok iyiyse 6000 olabilir.
Full HD olmalı.
Max 24inch olmalı pikselleşme mevzusundan dolayı.
Panel de IPS olmalı, VA önermiyorlar neden bilmiyorum?

Benim şu anki monitörümde ghosting 0. TN'den dolayı bir ışık mevzusu da yok ama yıllardır monitör konularında çok geri kaldım. Işık sızması, ghosting, pikselleşme olmadan alabileceğim en mantıklı monitörler hangileridir acaba? TN panelden geçtikten sonra neye geçsem iyi gelir sanırım ama dediğim gibi bilgilerim çok paslı.

Bütçe bin TL daha artarsa öneririm.

Bütçe bin TL daha artarsa öneririm.
merhaba açtığım konuya bir göz atabilir misiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı