i5 12400F, RTX4060 sistem donuyor

ajj2221

Decapat
Daha fazla  
Samsung 1TB 980 NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 3500MB / Yazma Hızı 3000MB)
Intel Core i5 12400F Soket 1700 12. Nesil 2.50GHz 18MB Önbellek 10nm İşlemci
MSI PRO H610M-E DDR4 Intel H610 Soket 1700 3200MHz(OC) M.2 Anakart
POWER BOOST VK-P1882B 650W ATX USB 3.0 MESH LED FAN SİYAH KASA
MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8GB OC GDDR6 128Bit DLSS 3 Ekran Kartı

Su sekilde vatandan bilgisayar topladim fakat son zamanlarda deshet donma takilma yapmaya basladi. (alali 2 hafta olmadi) Neyden kaynakli olabilir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Format atmayı deneyin hocam. Biraz absürt düşünerek bir yorum yapacağım, yanlışım olursa arkadaşlar doğrulasın. PSU kalitesiz, acaba stabil olmayan voltaj dalgalanmalarından dolayı oluyor olabilir mi?

Format atmayı deneyin hocam. Biraz absürt düşünerek bir yorum yapacağım, yanlışım olursa arkadaşlar doğrulasın. PSU kalitesiz, acaba stabil olmayan voltaj dalgalanmalarından dolayı oluyor olabilir mi?
Hocam inanin bilmiyorum, PSU yenilenebilir mi acaba?

format atali 1 hafta olmadi hocam bilgisayar yepyeni 2 hafta once alindi

Ram belirtmemişsiniz. Eğer birden fazla rame sahipseniz anakart üzerinde yalnızca tek ram takılı olacak şekilde ramlerinizi ayrı ayrı deneyin. Sorun ramde olabilir. Eğer tek rame sahipseniz memtest ile test edip sonuca bir bakın.

Ayrıca topraklı priz kullanıyorsunuzdur diye tahmin ediyorum? Değilse topraklı prize takarak çalıştırın sistemi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı