i5 12400F RX 6750 XT hazır sistem nasıl?

Yusuf29

Kilopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence beklemeyip alın NVIDIA tarafında 3070 eş değer bir kart. 3070'li sistemlere bakınca da 18 Bin'den başlıyor. Tek tavsiyem anakart B660M-K yapılabilir bütçeniz çıkıyorsa.

Screenshot_161.png

Bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz? 17.985 TL tutuyor bu birisi bunu önerdi de bu bütçede başka sistem tavsiyesi var mı dediğimde.

Hocam kasa geldi mi kullanıyor musunuz + ve - yönleri var mıdır? Deneyimlerinizi paylaşırsanız müteşekkir olurum.

Geldi şu ana kadar gördüğüm 2 problem oldu. DeepCool CC560 modelinde fanlar kapanıp açılıyor devamlı. BIOS'tan fanları PWM moduna alarak çözdüm ama gürültülü çalışıyorlar şimdi de. Beni fazla rahatsız etmiyor, bundan önceki bilgisayarım daha gürültülü olduğu için ama sizi bilemem. Reddit'te yabancılar fanlar %75 gücün altında çalışınca açılıp kapanıyor demişler ama sorunun nedenini tam olarak ben de bilmiyorum. Bir de sanırım fanların girişlerini değiştirerek çözenler olmuş ama ben denemedim onu. Diğeri de ekran kartında coil whine var ama çoğu kartta oluyormuş internette gördüğüm kadarıyla ve gürültü dışında eksisi yokmuş sanırım o yüzden bu da çok rahatsız etmedi oyun sırasında duymuyorum zaten kulaklık ile.

Geldi şu ana kadar gördüğüm 2 problem oldu. DeepCool CC560 modelinde fanlar kapanıp açılıyor devamlı. BIOS'tan fanları PWM moduna alarak çözdüm ama gürültülü çalışıyorlar şimdi de. Beni fazla rahatsız etmiyor, bundan önceki bilgisayarım daha gürültülü olduğu için ama sizi bilemem. Reddit'te yabancılar fanlar %75 gücün altında çalışınca açılıp kapanıyor demişler ama sorunun nedenini tam olarak ben de bilmiyorum. Bir de sanırım fanların girişlerini değiştirerek çözenler olmuş ama ben denemedim onu. Diğeri de ekran kartında coil whine var ama çoğu kartta oluyormuş internette gördüğüm kadarıyla ve gürültü dışında eksisi yokmuş sanırım o yüzden bu da çok rahatsız etmedi oyun sırasında duymuyorum zaten kulaklık ile.
Teşekkür ederim geri bildiriminiz için hocam. Son olarak sistemi test edip- güncel sürümleri yükleyerek mi yolluyorlar acaba bilginiz var mı ?

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı