i5-12400F sistem nasıldır?

Togrul1

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bu değerlerde sistem toplamak istiyorum önerileriniz nelerdir?
Cooler ve Kasa Önerirseniz bu sistem için sevinirim.

ASUS Prime B760M-K DDR5 Motherboard
DDR5 Corsair Vengeance RGB 32 GB 5600 MHz KIT
Intel Core i5-12400F
MSI GeForce RTX™ 4060
M.2 SSD Samsung 990 Pro 1TB

Merhaba, bu değerlerde sistem toplamak istiyorum önerileriniz nelerdir?
Cooler ve Kasa Önerirseniz bu sistem için sevinirim.

ASUS Prime B760M-K DDR5 Motherboard
DDR5 Corsair Vengeance RGB 32 GB 5600 MHz KIT
Intel Core i5-12400F
MSI GeForce RTX™ 4060
M.2 SSD Samsung 990 Pro 1TB
Ne kadara alacaksınız hocam.

2e 27 inc 165 hz monitor ile birlikte 2000 manat o da tl ile 40.000 yapıyor

Ne kadara aldığınıza bağlıdır. Bu hazır sistem gibi gözükmüyor o yüzden fiyat yazabilirseniz iyi olur.
27 inc 165 hz monitor ile 40.000 tl

Ne kadara alacaksınız hocam.
27 inc 165 hz monitorle birlikde 40.000 manata

2e 27 inc 165 hz monitor ile birlikte 2000 manat o da tl ile 40.000 yapıyor

27 inc 165 hz monitor ile 40.000 tl

27 inc 165 hz monitorle birlikde 40.000 manata
NE???? Öyle bir sistem 25 bin lira civarında olması lazım o kadar pahalı olamaz.
Alcağınız parçaları atabilirmisiniz?
Ha yok, siz Azerbaycan'da yaşıyormuşsunuz o yüzden belki normal, ama yinede atın merak ettim.

NE???? Öyle bir sistem 25 bin lira civarında olması lazım o kadar pahalı olamaz.
Alcağınız parçaları atabilirmisiniz?
Ha yok, siz Azerbaycan'da yaşıyormuşsunuz o yüzden belki normal, ama yinede atın merak ettim.
evet burada pahalı malesef siparis verirken de gumruk vergisi daha fazla geliyor o yuzden turkiyeden hazir sistem satan yerleri arastirdim ama onlarin da yurt disi kargo secenegi yok

evet burada pahalı malesef siparis verirken de gumruk vergisi daha fazla geliyor o yuzden turkiyeden hazir sistem satan yerleri arastirdim ama onlarin da yurt disi kargo secenegi yok
Bence türkiye'ye gelebilirseniz ve taşıyabilirseniz burdan ithal edin. (Gerçi pahalı olur ve bu azcık ironi, ama ondan başka tek seçenek yaşadığın dünyayı kabul etmek ve 40 bin lira vermek gibi gözüküyor)
Orda gümrük vergisi nasıl oluyor?

Bence türkiye'ye gelebilirseniz ve taşıyabilirseniz burdan ithal edin. (Gerçi pahalı olur ve bu azcık ironi, ama ondan başka tek seçenek yaşadığın dünyayı kabul etmek ve 40 bin lira vermek gibi gözüküyor)
Orda gümrük vergisi nasıl oluyor?
bilet parasi felan yine ayni fiyata denk gelirD. burada 4000 tl kadar mal gumruksuz oluyo, daha fazlasi 18-25% arasi vergiye tabi tutuluyo o da aldigin urune gore degisiyo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı