i5-12400F sistem ve XG2405 25 bin TL'ye alınır mı?

Zotax RTX 3070 mi? Asus RTX 3060Ti mi? İ5-12400F ile..
Hocam bence attığınız şu sistemi alın
Ve Zotac 3070.

3070 ama neden Intel-NVIDIA?

Gerçekten sadece oyun içinse AMD alın.

Hocam bence attığınız şu sistemi alın
Ve Zotac 3070.

Gerçekten sadece oyun içinse AMD alın.

Gerçekçi olmak gerekirse odak nokta oyun olacak. Onun dışında standart kullanım, nadir grafik çalışmaları. Yukarıda da bahsettiğim, geçmişten gelen bir ön yargıdan ötürü AMD sistem cazip gelmiyor. Başka bir nedeni yok.

Mevcut sistemimden sadece kullansam PSU'yu (Corsair RM750i) alabilirim. Kendim dizip, hazır al mıyım diye düşündüm ama fiyat daha yukarı çıkıyor hazıra göre. Bugün sipariş vermek istiyorum ama çıkamadım işin içinden.

Yukarki sistem içime sindi ama 1080p 144-165Hz monitörde bakıyorum. O sisteme 1080 ihanet gibi de geliyor.

Gerçekçi olmak gerekirse odak nokta oyun olacak. Onun dışında standart kullanım, nadir grafik çalışmaları. Yukarıda da bahsettiğim, geçmişten gelen bir ön yargıdan ötürü AMD sistem cazip gelmiyor. Başka bir nedeni yok.

Mevcut sistemimden sadece kullansam PSU'yu (Corsair RM750i) alabilirim. Kendim dizip, hazır al mıyım diye düşündüm ama fiyat daha yukarı çıkıyor hazıra göre. Bugün sipariş vermek istiyorum ama çıkamadım işin içinden.

Hocam geçmişte kalan ön yargıları bırakmak lazım bende de vardı ama gidip 6600 aldım 6 aydır küçük sürücü hataları dışında sorun görmedim. İsterseniz AMD'ya da NVIDIA sistem toplayayım PSU’nuz kaliteli çünkü.

Hocam geçmişte kalan ön yargıları bırakmak lazım bende de vardı ama gidip 6600 aldım 6 aydır küçük sürücü hataları dışında sorun görmedim. İsterseniz AMD'ya da NVIDIA sistem toplayayım PSU’nuz kaliteli çünkü.
Kalan parçaların tek tek satışını yapmayı düşünüyorum. MSI Gaming 3 + i5 4690K (Corsair H80i soğutucu) + 16 DDR3 2400 ram + MSI GTX 970 kullanıyorum. Sata SSD ve 1 TB HDD yi en fazla alabilirim PSU ile. Onları kullanacak olmam tek tekte fiyatı aşağı çekerse ve zahmet olmayacaksa toplayalım. Ama önceliğimiz yine NVIDIA olsun.

Kalan parçaların tek tek satışını yapmayı düşünüyorum. MSI Gaming 3 + i5 4690K (Corsair H80i soğutucu) + 16 DDR3 2400 RAM + MSI GTX 970 kullanıyorum. SATA SSD ve 1 TB HDD'yi en fazla alabilirim PSU ile. Onları kullanacak olmam tek tekte fiyatı aşağı çekerse ve zahmet olmayacaksa toplayalım. Ama önceliğimiz yine NVIDIA olsun.

Attığınız sistemi alın hocam?

Kalan parçaların tek tek satışını yapmayı düşünüyorum. MSI Gaming 3 + i5 4690K (Corsair H80i soğutucu) + 16 DDR3 2400 ram + MSI GTX 970 kullanıyorum. Sata SSD ve 1 TB HDD yi en fazla alabilirim PSU ile. Onları kullanacak olmam tek tekte fiyatı aşağı çekerse ve zahmet olmayacaksa toplayalım. Ama önceliğimiz yine NVIDIA olsun.
Kasa nedir hocam?

Kasa nedir hocam?
Corsair Carbide SPEC-03

Yukardaki sistemi;

-Samsung 980 PRO NVMe 1TB SSD 7000MB Okuma 5000MB Yazma M.2
-ASUS TUF GAMING B660M-PLUS D4 5333MHz(OC) DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI DP mATX Anakart

güncelleyip sipariş ediyorum. İşlemciye soğutucu eklemeli miyim?

Son düzenleme:
Corsair Carbide SPEC-03

Yukarıdaki sistemi;

-Samsung 980 Pro NVMe 1TB SSD 7000 MB Okuma 5000 MB Yazma M.2
-ASUS TUF Gaming B660M-Plus D4 5333MHz(OC) DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI DP mATX Anakart

Güncelleyip sipariş ediyorum. İşlemciye soğutucu eklemeli miyim?

Her ikisine de gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı