i5 12400F sistem vs R5 5600 sistem

Bütçe
23000
4 GHz overclock için sence yeterli olur mu?

22.000'e aldık çok şükür. Yarın kurulum bitmiş olacak ve teslim alacağım. 700-750 TL hala vatan da kalıyor. NVMe SSD'yi samsunga yükselteyim diyorum. Sizce ne alayım? Ne önerirsiniz?
@knyd @messinicocugu

O soğutucu güzel duruyor bir anda popüler oldu sanırım herkes öneriyor. SSD yükseltebilirsiniz ancak ekipmanları da unutmayın.

Son düzenleme:
4 GHz overclock için sence yeterli olur mu?

22.000'e aldık çok şükür. Yarın kurulum bitmiş olacak ve teslim alacağım. 700-750 TL hala vatan da kalıyor. NVMe SSD'yi samsunga yükselteyim diyorum. Sizce ne alayım? Ne önerirsiniz?
@knyd @messinicocugu

970 EVO Plus alabilirsin.

@PROTECTQ İtopya biraz daha pahalı. Üstelik bizim arkadaş hazır sisteme ödeme yapmış. İade için sadece kupon alabiliyoruz. Bu yüzden iade kuponu alıp 23'e tekrar sistem dizeceğiz.

Arkadaşlar ben şunu anlayamadım benim attığım ikinci görseldeki işlemci, anakart, RAM vs. iyi değil mi? Çok araştırdım F/P olarak çok iyi ürünler. Siz neden beğenmiyorsunuz sebebini açıklayıp bana başka bir ürün önerirseniz çok güzel olur ona göre yol alırım. SSD'i 2700 yazıyor onu 1.000 TL'ye düşüreceğim. Onu baz alıp 10-10.5 bine iyi F/P ekran kartı bulamaz mıyım? Bilgilendirebilir misiniz? Teşekkürler.

@knyd @Hououin Kyouma

Beğenmemek değil o fiyata 3060 koyuyor biraz anladın mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı