i5 12400F termal macun sürülmesine rağmen işlemci 95 dereceyi buluyor

Yigido_08

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. i5 12400F işlemcisine sahibim. Geçen haftalardan bu yana işlemcimde genel olarak ısınma problemi vardı örneğin FC 25 NFS Heat gibi oyunlarda derece 95 100'lere dayanıyordu. Bu arada işlemci soğutucum da Intel'in kendi stok fanı. Artık macun değişiminin zamanı geldiğini düşünüp MX-4 termal macun sipariş ettim bugün geldi sürdüm. Her şey tamam derken hiçbir şey değişmemiş gibi aynı sıcaklık değerlerini aldım. Yanlış sürdüğümden şüphelenerek tekrar söküp baktığımda macun gayet de iyi bir şekilde yayılmıştı. Güç seçenekleri kısmından vesaire dengeliye almama rağmen FC 25 NFS Heat gibi oyunlarda hala 95 ve üstü dereceler almaya devam ediyorum ve aşırı moralimi bozdu bu iş. Sorunuma yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Orada pek bi bilgim yok şahsi olarak kullanmadım. Eğer kule tipi soğutucu önerisi adı altında konu açarsanız aktif kullanan arkadaşlar öneri yapacaktır.

Öncelikle herkese merhaba. i5 12400F işlemcisine sahibim. Geçen haftalardan bu yana işlemcimde genel olarak ısınma problemi vardı örneğin FC 25 NFS Heat gibi oyunlarda derece 95 100'lere dayanıyordu. Bu arada işlemci soğutucum da Intel'in kendi stok fanı. Artık macun değişiminin zamanı geldiğini düşünüp MX-4 termal macun sipariş ettim bugün geldi sürdüm. Her şey tamam derken hiçbir şey değişmemiş gibi aynı sıcaklık değerlerini aldım. Yanlış sürdüğümden şüphelenerek tekrar söküp baktığımda macun gayet de iyi bir şekilde yayılmıştı. Güç seçenekleri kısmından vesaire dengeliye almama rağmen FC 25 NFS Heat gibi oyunlarda hala 95 ve üstü dereceler almaya devam ediyorum ve aşırı moralimi bozdu bu iş. Sorunuma yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Intel'in stok fanı sıkıntılı tam oturttuğunuzdan emin misiniz kendimden biliyorum oturtayım derken klipsi kırmıştım.

Hangi ürünü önerirsiniz
Phantom Spirit heatpipe sayısı, Intel tarafında daha çok soket desteklemesi ve daha küçük ve hafif olmasından dolayı daha iyi ancak şuanda stoklarda mevcut değil.

iyi bir thermal macun ile bu ürün işinizi görecektir diye düşünüyorum. kasa boyutlarınızı da gözden geçirmeyi ihmal etmeyin almaya karar veriseniz şayet.

Phantom Spirit heatpipe sayısı, Intel tarafında daha çok soket desteklemesi ve daha küçük ve hafif olmasından dolayı daha iyi ancak şuanda stoklarda mevcut değil.
Şuanda Kendim bizzat kullanıyorum 1 hafta oldu olmadı içinden termal macun da çıkıyor hatta artıyor bile çok memnunum ayrıca stres testine soktuğum zaman 60'ın üstüne çıkmadı normaldestok fan ile boşta 50-60 arasıydı

iyi bir thermal macun ile bu ürün işinizi görecektir diye düşünüyorum. kasa boyutlarınızı da gözden geçirmeyi ihmal etmeyin almaya karar veriseniz şayet.

İçinden çıkıyor zaten.

Yardımınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar sağ olun.

Şu anda kendim bizzat kullanıyorum 1 hafta oldu olmadı içinden termal macun da çıkıyor hatta artıyor bile çok memnunum ayrıca stres testine soktuğum zaman 60'ın üstüne çıkmadı normaldestok fan ile boşta 50-60 arasıydı.

İçinden çıkıyor zaten.

Hocam bu arada bu ürünü nereden aldınız? Bazı sitelerde 1400 bazı sitelerde 1000TL anlayamadım ben size zahmet aldığınız yerin linkini atabilir misiniz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı