i5 12400F ve 13400F için anakart önerisi

Bütçe
8000 TL
@merw

Bir şey soracağım, bu üründe yani MSI Pro b660M-E için, M.2 SSD slotu var mı acaba? Bazı sitelerde baktım ürün özelliklerinde M.2 yok yazıyor, resimlerde de o işlemcinin altında olan siyah dikdörtgen bir parça olması lazım, o parça sökülerek içine yerleştiriliyor M.2 SSD, benim var M.2 SSD. Eğer yoksa yine benzer fiyatlarda başka bir anakart önerebilir misiniz lütfen rica etsem? Teşekkürler.

1 tane M.2 slotu var.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230818_004302_Chrome.jpg
    Screenshot_20230818_004302_Chrome.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 23
1 tane M.2 slotu var.
Anladım çok teşekkür ederim, bir şey daha merak ediyordum müsaadenizle. i5 13400F, ilerde 3060 Ti yetersiz kalınca yükseltme yapmak istersem mesela RTX 4070 veya 3080 gibi ekran kartları alırsam darboğaz yapar mı? 13400F yeterli diye biliyorum bu ekran kartları için.

Anladım çok teşekkür ederim, bir şey daha merak ediyordum müsaadenizle. i5 13400F, ileride 3060 Ti yetersiz kalınca yükseltme yapmak istersem mesela RTX 4070 veya 3080 gibi ekran kartları alırsam darboğaz yapar mı? 13400F yeterli diye biliyorum bu ekran kartları için.

4070 Ti'a kadar yeter rahat olun.

4070 Ti'a kadar yeter rahat olun.
Çok teşekkür ederim, bir şey sormak istiyorum.

Bu ürün nasıldır?

Bu ürünle aralarında ne gibi bir fark var acaba? Teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim, bir şey sormak istiyorum.

Bu ürün nasıldır?

Bu ürünle aralarında ne gibi bir fark var acaba? Teşekkür ederim.

Biri 13. nesille çıkan anakart diğeri 12. nesille çıktı yani B760 alman daha iyi 3000 TL'ye güzel anakart ya da anakart yerine Modern Warfare 3 alabilirsin(!)

Biri 13. nesille çıkan anakart diğeri 12. nesille çıktı yani B760 alman daha iyi 3000 TL'ye güzel anakart ya da anakart yerine Modern Warfare 3 alabilirsin(!)
Evet bu konuda gerçekten sitem etmekte çok haklısınız maalesef, COD oyunlarını oynamayı yıllar önce bıraktım zaten savaş pek sevmiyorum, gerçekten çok kötü. Eğer en fazla 200 300 lira fark varsa o zaman tabii B760M serisine ait bir anakart alırım, çünkü daha iyi ve 4 RAM slotu da var, sadece bir şey merak ediyorum. M yanında olan harflerin bir önemi var mı? M-P, M-K, M-A, M-E gibi vb. Bu harflerden mesela önermediğiniz bir şey var mı? Örneğin bu B760M-P yani P olması sorun yapar mı acaba? İlla M-K veya M-E mi olmalıdır? Bilginiz varsa açıklayabilirseniz çok sevinirim teşekkürler.

Evet bu konuda gerçekten sitem etmekte çok haklısınız maalesef, CoD oyunlarını oynamayı yıllar önce bıraktım zaten savaş pek sevmiyorum, gerçekten çok kötü. Eğer en fazla 200 300 lira fark varsa o zaman tabii B760M serisine ait bir anakart alırım, çünkü daha iyi ve 4 RAM slotu da var, sadece bir şey merak ediyorum. M yanında olan harflerin bir önemi var mı? M-p, M-K, M-A, M-E gibi vb. bu harflerden mesela önermediğiniz bir şey var mı? Örneğin bu B760M-P yani p olması sorun yapar mı acaba? İlla M-K veya M-E mi olmalıdır? Bilginiz varsa açıklayabilirseniz çok sevinirim teşekkürler.

Hocam konuda belirttim boyutu gösteriyor Micro ATX ATX e-ATX mini ITX gibi.

Hocam konuda belirttim boyutu gösteriyor Micro ATX ATX e-ATX mini ITX gibi.
Anladım ama aynı zamanda anlamadım da :), bunlar tam olarak nedir? Kasanın ve anakartın boyutları dimi? ATX falan boyutlar diye duymuştum, yani bunun bir önemi yok kısacası değil mi? Bu ürünün ''MSI Pro B760M-P'' olmasının hiç bir önemi yok değil mi? B760M-K'da olabilirdi ve aynı fiyat olabilirdi önemi yok değil mi? Özür dilerim rahatsız ediyorsam sadece bu harflerin önemi var mı onu öğrenmeye çalışıyorum.

Anladım ama aynı zamanda anlamadım da :), bunlar tam olarak nedir? Kasanın ve anakartın boyutları değil mi? ATX falan boyutlar diye duymuştum, yani bunun bir önemi yok kısacası değil mi? Bu ürünün "MSI Pro B760M-P" olmasının hiçbir önemi yok değil mi? B760M-K'da olabilirdi ve aynı fiyat olabilirdi önemi yok değil mi? Özür dilerim rahatsız ediyorsam sadece bu harflerin önemi var mı onu öğrenmeye çalışıyorum.

Evet hocam B760M ile B760M-K ile aradaki tek fark boyuttur kasanızın form factorunu öğrenmeniz lazım mesela mini ITX kasaya ATX anakart takamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı