RTX 4060 GTA 6 kaldırır mı?

Sadece bir soru kaosa yol açmış 5 sayfalık😀

Intel Core i5 14400F / Gigabyte GeForce RTX 4060 8 GB / 16 GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / GeForce RTX. Bu sistem GTA 6 kaldırır mı sizce?

4060 kaldıramazsa neredeyse hiçbir sistem kaldıramaz zaten GTA 6'yı. Bende mesela 1660 Ti laptop var şu ana kadar düşük-orta ayarlarda kaldırmayan oyun görmedim. GTA 6'nın optimizasyonu iyi olacaksa her türlü sizin sistemin kaldırması lazım. Benimkini bilemiyorum.

Neredeyse daha çok yeni sayılabilecek kart 4060. Orta-Yüksek ayarlar arasında rahatlıkla 60fps olacağını düşünüyorum. Zaten Nvidia'nın DLLS, Frame Generation gibi yenilikçi teknolojileriyle performansınızın daha da artacağını düşünüyorum.

GTA 6'nın grafiklerinin bu kadar iyi olacağını düşünüyor musunuz? Bence hayal edilen gibi olmayacak. Örnek vermek gerekirse taa 7 yıl önceki Red Dead Redemption 2'ye baktığımızda aslında kaplama kalitesinin o kadar iyi olmadığını, oyunun görselliğini bu denli kurtaran şeyin doğru ışıklandırmalar olduğunu düşünüyorum.

Kaldırır da kaç FPS onu net bilemeyiz +60 FPS üstü olacağını düşünüyorum DLSS cart curtla.

Oyun çıkmadan kesin bir şey diyemeyiz hocam ama kaldırmaz gibi.
4060 Kaldırmıyor ise GTA 6 dünyada ne kadar satacak hocam?Dünyadaki kullanıcıların ne kadarının 4070 ve muadili ekran kartı var? Genel kullanıcılara hitap etmeyecek derecede bir sistem gereksinimi ile çıkarsa satmaz ki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı