Ataberk_Karaoğlan
Kilopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Herkese merhaba, 1080p odaklı bir sistem toplayacağım. i5 12400F ve RX 6700 XT ikilisini gözüme kestirdim. Şimdilik işlemcinin stok soğutucusunu kullanmayı düşünüyorum. İleride hava soğutucu alabilirim. Ekran kartına 2K kartı da diyebiliriz ama ben belli bir süre 1080P'de beni götürsün istiyorum o yüzden bu ekran kartını seçtim.
Monitör olarak fazla bir beklentim yok ASUS'un monitörü hakkında iyi geri dönüşler aldım. Sizlerin de yorumunu merak ediyorum.
Gaming gen üzerinden toplamak istiyorum, aşağıda linkleri ekledim. Özelleştirme kısmında sadece Kingston NV2 1TB SSD'ye yükselttim. Sizlerin de yorumlarını almak isterim. Teşekkürler.
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
Monitör olarak fazla bir beklentim yok ASUS'un monitörü hakkında iyi geri dönüşler aldım. Sizlerin de yorumunu merak ediyorum.
Gaming gen üzerinden toplamak istiyorum, aşağıda linkleri ekledim. Özelleştirme kısmında sadece Kingston NV2 1TB SSD'ye yükselttim. Sizlerin de yorumlarını almak isterim. Teşekkürler.
CYBER-DUAL6700XT / INTEL i5-12400F / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
CYBER-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı INTEL i5-12400F ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
ASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Gaming Monitör
IPS 178° geniş izleme açılı panele sahip 23,8 inç Full HD (1920×1080) LED arka aydınlatmalı ekran.
Son düzenleyen: Moderatör: