Mehmet Onbaşıoğlu
Decapat
Daha fazla
6750XT.
Ama PSU ve kasa kötü. Haberin olsun.
Peki son attığım sistem nasıl genel olarak önerebileceğiniz sistem var mı ben bunların arasında kaldım.
CAGDAS ISIL-C1 / INTEL i5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
CAGDAS ISIL-C1 oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS tuf RTX 3060Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
ULTIMA-3060Ti / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3060Ti oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci ve ASUS tuf RTX 3060Ti 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
VELİUS / RYZEN 5 5600 / RTX 3070 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
mentor-robber al derim. VRAM önemli. 3070 konusunda tartışılır ama 8 GB VRAM az o karta. PSU'yu da değiştirirsin bir ara Rampage PSU.
3070 de alabilirsin, sana kalmış sadece. İkisinden biri işte.
Senin attığın 6700XT ile mentor nasıl peki bana açıkçası darboğaz yapmadan FPS drobu yemedem oyun oynamak istyorım 3 4 sene sonra çıkan oyunlar kasmasın FPS düşmesi yemek istemiyorım biraz düşük FPS olsun gerekirse donmasın kasmasın FPS oyunları olarak da bir Valorant oynuyorum aktif olarak her gün onda da üzmeyecek bir sistem istiyorum.
Onu alırsan bir parça değiştirmene gerek yok. İtopya olan PSU değişmeli. Aynı şekilde gençerde de PSU değişmeli. Araştır derim iyice. PSU kafanı karıştırmasın. Sen karar ver, PSU değiştirmek zor değil yani ekstra para vererek de değişiyor orada ama değer mi bilmiyorum.
Kaç gündğr araştırıyorum para var ama sistemde karar veremiyorum her gün artıyor fiyatlar. Ryzen 5 5600'da stok fan idare etmiyor diyorlar kafam çok karıştı iyice.
Evet, idare etmiyor. Yaz geldi hiç etmez.
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Onun için bu yeterli diyorlardı. Bunun da fiyatı artmış en son 600 TL idi.
Bu sistem nasıl sizce stok fan alamıyorum maalesef bütçem yetmiyor fan ısınımca drop falan yerim o kadar para verdim kafayı yemek istemiyorum.CAGDAS ISIL-C1 / INTEL i5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
CAGDAS ISIL-C1 oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS tuf RTX 3060Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Diğer sistemler varken almak mantıksız fan yüzünden.
8 GB 3060 Ti VRAM eksikliği mi yaşıyor AMD de bir hatadan bahsediyorlardı sistem almak zor mu bu kadar ya