144Hz de 144FPS sabit alınacak diye bir şey yok oyunun ayarlarından FPS sınırını açın 144'ü geçmesini istemiyorsanız. Eğer FPS sınırı açıksa belli bir FPS'nin üstüne çıkmaz ve bu değiştirmezseniz hep açık kalır görüntü ayarlarından FPS sınırını kapalı yapın.
Kardeşimde de aynı bilgisayar var ve tek kanal 8GB bellek ile daha yüksek FPS alıyor. (120-170 arası)
Bence sürücülerin güncel olduğundan emin olun ve Güç Modu ayarını kontrol edin. Intel iGPU sürücülerini de aynı şekilde güncellemenizi öneririm.
Ayrıca işlemci kötü falan değil. i5 11400H ve Ryzen 5600H'dan daha iyi olduğu söylenebilir.
Oyun ayarlarını da atar mısınız ?
Oyunu 2. monitörden mi oynuyorsunuz yoksa laptop ekranından mı ?
Kardeşimde de aynı bilgisayar var ve tek kanal 8GB bellek ile daha yüksek FPS alıyor. (120-170 arası)
Bence sürücülerin güncel olduğundan emin olun ve Güç Modu ayarını kontrol edin. Intel iGPU sürücülerini de aynı şekilde güncellemenizi öneririm.
Ayrıca işlemci kötü falan değil. i5 11400H ve Ryzen 5600H'dan daha iyi olduğu söylenebilir.
Oyun ayarlarını da atar mısınız ?
Oyunu 2. monitörden mi oynuyorsunuz yoksa laptop ekranından mı ?
Selam tüm driverlar'ı güncelledim laptop ekranından oynuyorum oyun ayarlarım düşükte. Güç ayarlarının da yüksek performans olduğuna eminim. Maalesef sorunu çözemedim.