i5 12450H işlemci nasıldır?

Monster için aynısını demişlerdi sizce başka ne alabilirim.
Uzun süredir gaming laptopları takip etmiyorum fakat bu bilgisayarların çoğunda ısınma, fan sesi vb. durumlar olması çok yüksek ihtimal. Sizi yanıltmak istemem, daha iyi bilen arkadaşlardan öneri alsanız iyi olur. Ben sadece Casper ve Monster(Clevo) hayranlığına karşı yeni kullanıcıları uyarıyorum. Çok insanın başı ağrıdı, bunlardan birisi de benim.
 
Isınma ve güç sıkıntılarından dolayı o özelliklerin %60'a yakınını kullanabilirsin. O fiyatlara daha güzel bilgisayarlar var. Casper almamanı şiddetle öneririm. Kronik sıkıntılar da cabası.
Önerilen laptoplar olmamasına katılıyorum da %60'a yakınına kullanılabileceğini iddia eden forum üyesini ilk defa gördüm. Böyle bir şey yok.
 
Nedenini açıklayabilir misiniz? Bende Monster bir bilgisayar bakıyorum aynı işlemci var ama her forumda herkes Monster'dan uzak dur diyor ama nedenini söylemiyor.
Çok ısınıyorlar, kalitesiz anakart veya komponent kalitesinden çok şüpheleniliyor. Sıvı metal uygulayıp Tulpar serilerini kullananları gördüm tongfang kasa olduğundan biraz tutuldu ama o kadar. Marka zaten global markalar kadar güven vermiyor ama zorunluysan alma konusunda clevo kasaları sıkıntılı diyorlardı.

İntel işlemcili laptoplarda genelde 90 veya 100 derece sıcaklıkları zaten giriş seviyesi cihazlarda görüyoruz piyasada ve Monster ile Casper başı çeker bu konuda. İntel gibi neredeyse ekran kartı kadar güç çeken wat canavarı işlemcileri laptopların küçük kasalarında soğutmak zordur.
 
Çok ısınıyorlar, kalitesiz anakart veya komponent kalitesinden çok şüpheleniliyor. Sıvı metal uygulayıp Tulpar serilerini kullananları gördüm Tongfang kasa olduğundan biraz tutuldu ama o kadar. Marka zaten global markalar kadar güven vermiyor ama zorunluysan alma konusunda Clevo kasaları sıkıntılı diyorlardı.

Intel işlemcili laptoplarda genelde 90 veya 100 derece sıcaklıkları zaten giriş seviyesi cihazlarda görüyoruz piyasada ve Monster ile Casper başı çeker bu konuda. Intel gibi neredeyse ekran kartı kadar güç çeken wat canavarı işlemcileri laptopların küçük kasalarında soğutmak zordur.

Teşekkür ederim yanıtın için peki hangi markaları önerirsin laptopta 32 bin bütçem var laptop bakıyorum
 
Teşekkür ederim yanıtın için peki hangi markaları önerirsin laptopta 32 bin bütçem var laptop bakıyorum
Yani bütçen tam olarak Casper (Casper G870'te neredeyse 35K olmuş) veya Monster bütçesi onu söyleyeyim çünkü 4060 ekran kartına internette bir tek onlar kaldı diyebiliyorum yani bu fiyatlara bulmayı başarabilirsen Nitro 5 bakmalısın Nitro 16 zaten yoktur varsa da 4050 falandır.

Teşekkür ederim yanıtın için peki hangi markaları önerirsin laptopta 32 bin bütçem var laptop bakıyorum
Buna da bakabilirsin paneli çok iyi değil ama özellikleri güzel ve kaliteli. Bu bütçeye en iyi tek model bu Lenovo. Bunu alamazsan Nitro 5 ara onu da bulamazsan Hepsiburada'da satılan 32K'ya G870 veya Monster Tulpar serilerinden şaşma derim.

Bu arada başka konu açsan daha mantıklı aslında bana soracağına şu an 1 rapor etseler başka konuda oluruz. Bana kalırsa 32K bütçe ile çok acil değilse 2 3 K daha koyup Nitro 5 veya Nitro 16 alman olurdu. Tabii Nitro serileri 40K olmuş olabilir.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı