Kadınla erkek dost olamaz

Dost olabilir ama bu çok zordur. Yazınızda dediğiniz gibi kızlar sürekli ilgi isterler sevdiğinden göremediyse kendine en yakın bulduğu erkek kankasına gider.

Ekstra olarak bir şey daha söyleyeceğim biz erkekler yapımız gereği bazı şeyleri dile getiremiyoruz demek istediğim sevgi ve nezaket istiyoruz ama toplumların alayında erkekler üzülemez ağlayamaz o erkektir yumruğunu masaya vurmalı fasa fiso. Durum böyle olunca çoğunlukla karşıdaki kişiyi yanlış anlayıp kafamızda onunla ilgili düşüncelere dalıyoruz ve bir yerden sonra gizliden gizliye karşıdakinden hoşlanıyoruz kanımızı kaynıyor. Hani çoğumuz buna belki seviyorum demez ama kızın yanında birini gördümü deliye döner bunu da kabul edelim.
 
Kızlarla erkekler dost olamaz. Sebebi de yaratılışa aykırı olduğunu düşünüyorum. İşin içine dini karıştırmadan yazıma devam etmek istiyorum. Bu sebepten bu kısmı bu kadar kısa kestim.

Pekala, neden yaratılışa aykırı? Genel olarak kızlar naif ve duygusal kişilerdir. Kafa yapıları da erkeklerin kafa yapısıyla genellikle uymaz. Başta kafa yapısı ters. İlgi alanları da farklı oluyor. Örneğin erkekler genel olarak oyun ve sporla ilgilenirken kız tarafında oyun ve sporla ilgilenen kesim çok çok az. Başta ilgi ve alaka alanları birbirine ters. İki cinsin birbiriyle kafa dengi olabilmesi pek mümkün değil.
Şu iki paragraftan kaybediyorsun dostum.

Öncelikle yaradılış olayı zırvadır. Önce bu düşünceni değiştirmeye çalış. Ayrıca dost olmak için ortak ilgi alanları gerektirdiğini de sanmıyorum.

Hayatta kaç tane dostun oldu acaba?
 
Dost olursun ama bir adada başbaşa kalsan dostluk biter. sonuçta karşı cinssin bunu untmayın. Belirli şartlar ve engeller varsa dostluk devam eder. bir adada baş başa kalırsanız dost degil tost olunur xD
 
Yazı çok uzun okumadım ama fikrinize katılmıyorum. Ya ben istisnayım ya da yanlışsınız; Şimdiye kadar doğru düzgün 1 arkadaşım oldu ve hala arkadaşız, diğerleri kısa süreliydi.

Bu arkadaşım ise bir kız. Bebekken kol kola fotoğraflarımız var, hiç ciddi kavga etmedik, arkadaştan öteye geçmedik. Ama bol bol gülüp eğlendik.

Hatta siyasi fikirlerimiz tamamen farklı, ona rağmen çok iyi bir dostuz.
 

Geri
Yukarı