i5 12450H işlemci stres testinde kendini kullanmıyor

Starkk01

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 7-8 ay öncesinde bir Excalibur laptop almıştım, pişman oldum. Konumuza gelecek olursakta başta iyi çalışan bu laptop son 3 aydır oyunlarda ani FPS dropları, Minecraft gibi bir oyunda 60 FPS falan veriyor. Sıcaklık değerleri ise biraz ortalamanın üstünde. İşlemcimin son durumunu görmek için CPU-Z uygulaması kullanarak stres testi yapmak istedim ancak testin 5 dakikasında fanlarım hızlanmadı bile. Galiba bir sorun var yardımcı olabilir misiniz?

Bende Excalibur G870 kullanıyorum ara sıra bende de oluyor bu sorun oyun oynarken fanlar açılmıyor falan. Yeniden başlatılınca çözülüyor bende sizde çözülmezse Excalibur Control Center yükleyin oradan mod seçme var en yükseğini seçin yani yüksek performans modunu çözülmesi lazım.

Bende Excalibur G870 kullanıyorum ara sıra bende de oluyor bu sorun oyun oynarken fanlar açılmıyor falan. Yeniden başlatılınca çözülüyor bende sizde çözülmezse Excalibur Control Center yükleyin oradan mod seçme var en yükseğini seçin yani yüksek performans modunu çözülmesi lazım.
Bir deneyeyim hemen yazıcam hocam.

Hocam bir de yüksek performans modunu oyunlarda açın. Normal kullanımda Google'a falan bakarken ofis modu yeterli. Bu arada halloldu mu sorun?

İyi günler hocam. Excalibur Control Center yazılımında dediğiniz seçeneklere tıkladığım zaman tepki vermiyor ve hiçbir şey değişmiyor, eskiden bu sorun yoktu. Galiba teknik servisten destek alacağım, eğer başka bir çözümünüz yoksa.

İyi günler hocam. Excalibur Control Center yazılımında dediğiniz seçeneklere tıkladığım zaman tepki vermiyor ve hiçbir şey değişmiyor, eskiden bu sorun yoktu. Galiba teknik servisten destek alacağım, eğer başka bir çözümünüz yoksa.
Maalesef başka çözüm önerim yok. Zaten cihazınız yeni garantiye verin siz en iyisi. Umarım sorununuz çözülür.

Hocam eğer çözülmezse iade imkanım olur mu? En azından paramı geri alsam 22.000 TL'ye yeni sistem toplardım.
Hocam iadenin pek mümkün olacağını sanmıyorum ama siz yinede deneyin şansınızı. Bende pişmanım valla Excalibur aldığıma 7 ay önce almıştım aynı sorunlar bende de geçici olarak oluyor bazen.

Hocam eğer çözülmezse iade imkanım olur mu? En azından paramı geri alsam 22.000 TL'ye yeni sistem toplardım.
Hocam bide siz oyunlarda denediniz dimi yüksek performans modunu ? Normalde açarsanız tepki vermiyor zaten.Ben oyunlarda fan çalışmayınca açıyorum fanlar çalışıyor.

Hocam iadenin pek mümkün olacağını sanmıyorum ama siz yine de deneyin şansınızı. Bende pişmanım vallahi Excalibur aldığıma 7 ay önce almıştım aynı sorunlar bende de geçici olarak oluyor bazen.

Hocam bir de siz oyunlarda denediniz değil mi yüksek performans modunu? Normalde açarsanız tepki vermiyor zaten. Ben oyunlarda fan çalışmayınca açıyorum fanlar çalışıyor.

Hocam şimdi Ultra ayarlarda GTA deneyeceğim yüksek performans moduyla sonucu yazarım.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı