i5 12500H 90 derece normal mi?

emre331

Centipat
Daha fazla  
Laptoplarda işlemci sıcaklığı ne kadar olmalı? Oyunlarda V-Sync açık oynuyorum. RTX 3060 70 75 dereceyi geçmezken, i5 12500H işlemcim 85 90 dereceyi bulabiliyor. Yapabileceğim bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopta fan temizliği ve termal macun çok önemli ben bakım yaptırmadan önce oluyordu temizletmeni öneririm uzun vadede sıkıntı yaratır.

Laptoplarda 6 ayda bir düzenli olarak laptop bakımı(termal macun değişimi, fan temizliği) yaptırman çok önemli. Yoksa böyle yüksek sıcaklıklarla karşılaşman gayet normal bir durum.

Laptoplarda işlemci sıcaklığı ne kadar olmalı? Oyunlarda V-Sync açık oynuyorum. RTX 3060 70 75 dereceyi geçmezken, i5 12500H işlemcim 85 90 dereceyi bulabiliyor. Yapabileceğim bir şey var mı?

Laptop'larda GPU Max 90, CPU Max 95'e kadar yolu var hocam sorun yok. Geçerse problem.
( V-Sync açıkken bu sıcaklık normal değil. )

Çok çok büyük ihtimal turbo boost açıktır onu kapat 70lere düşer eğer açık değilse ısı değeri normal değil laptop marka model ne

Technopat Haberler

Geri
Yukarı