usta normalde masaüstü kullanıyordum maks 62 derece gördüğüm için çok geldiBen RDR 2'yi 92 derecede oynuyorum reis![]()
normali5-12500H ve 3050 Ti laptop için sıcaklık değerleri normal midir? Turbo fan sürekli kullanımda fan ömrünü düşürür mü? Teşekkürler.
Usta normalde masaüstü kullanıyordum maksimum 62 derece gördüğüm için çok geldi![]()
Bende monster var. Sanırım Laptoplar için yük altında 95 derece bile normal sayılıyorBende de aynı sorun var 2 ay önce aldım Legion 5 Pro bu sıcaklıklara bazıları forumda zararlı dedi 90 üstüne YouTube'da normal diyorlar kafam yandı performans olarak efsane ama sıcaklık soru işareti bırakıyor bu yüzden konu açmıştım ama onaylanmadı hala.
Bende Monster var. Sanırım laptoplar için yük altında 95 derece bile normal sayılıyor.
sayılabilir ama 90 dereceyi görmeyen laptoplarda var burda lenovonun soğutmasının iyi olmadığı çıkarılabilir.Benim de anladığım kadarıyla öyle hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.