i5 13400 ve 13600K aradaki farka değer mi?

VRAM konusunda haklısın ama 4K oynamayacaksa yeterli olur.
4000 serisi alması genel olarak daha iyi olur.
O fiyata 2.el 3090 alabilir fakat eskide kaldı, eski bir kart kullanmış olacakdlss 3.0 uçurumunu yaşayamayacak, AV1'in kattıklatından faydalanamayacak, daha fazla W çekecek, 4000 serisinde iyi düzeyde geliştirme ve onarım oldu.
Ben 4070 veya 4070 Ti aldığında daha mutlu olacağını düşüyorum, her şey performans değildir.

1080p devri bitti çoğu oyuncu için bende 3090VAR 4K değil 2K oynuyorum ki 2K testlerde bile VRAM gayet fazla kullanıyor. Ve biz şimdiyi değil bu ivme ile 2-3yıl sonrasını alığımızda. WoW düşünmek bile istemiyorum

@ATT1LAS, ilettiğim video RTX 4060 Ti 8GB VRAM ile 1080p, 1440p ve 2160p çözünürlükler ile ilgili denemeler içermektedir.

Ayrıca RTX 4070 ya da 4070 Ti, 1440p çözünürlük içindir.

Fazladan paladyumu bedavaya satmıyorlar.
Bu arada aynı paladyum,ama bozuk olan sektörler kapatılmış ve dolayısıyla daha düşük performanslı bir kart.
Bunu seni yarmak için yazmadım lütfen yanlış anlama.

Birisi @ATT1LAS şu vatandaşa söylesin, ilettiğim videoda RTX 4060 Ti 8 GB VRAM ile 1080p, 1440p ve 2160p denemeleri mevcuttur.

Hem de RTX 4070 ya da RTX 4070 Ti değil.

Ee haklısınız beyefendi ama 4060 Ti'ın GPU gücü nerede 4070 Ti'ın nerede bir de benim attığıma bakın isterseniz

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@ATT1LAS, sizin ilettiğiniz videoda herhangi bir sorun gözükmüyor. Oyunları gayet güzel bir şekilde 1080p, 1440p ve 2160p çözünürlükte oynatabiliyor.

Attığınız çözünürlük 1080p bahsettiğimiz kart 2160p 4K kartı bu nasıl bir mantık?
Hocam 4060 ve 4060Ti zaten 1080p kartlar. Bu kartları 2K çözünürlükte AAA olmayan oyunlarda kullanırsınız. Ancak AAA oyunları 2K'da açarsanız her 2 kart da performans olarak geride kalacaktır.

Aynı zamanda i5-13400 işlemciyi 1080p çözünürlükte zorlayarak işlemcinin tam potansiyeli görülmüş olur.

1080p devri bitti çoğu oyuncu için bende 3090VAR 4K değil 2K oynuyorum ki 2K testlerde bile VRAM gayet fazla kullanıyor. Ve biz şimdiyi değil bu ivme ile 2-3yıl sonrasını alığımızda. WoW düşünmek bile istemiyorum
2-3 yıl sonra durum değişebilir ama olacaklar kaideyi bozmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hepinize tekrar ediyorum. Yukarıdaki videoların hepsinde ilgili ekran kartları tüm kas gücünü kullanarak oyunları oynatıyorlar.

Herhangi bir takılma vb. gibi hiçbir sorun yok.

Hocam 4060 ve 4060Ti zaten 1080p kartlar. Bu kartları 2K çözünürlükte AAA olmayan oyunlarda kullanırsınız. Ancak AAA oyunları 2K'da açarsanız her 2 kart da performans olarak geride kalacaktır.

Aynı zamanda i5-13400 işlemciyi 1080p çözünürlükte zorlayarak işlemcinin tam potansiyeli görülmüş olur.
2k da grafikler değiştirilerek ve varsa dlss açarak 100 fps üstü oynanabilir.

A

@ATT1LAS, sizin ilettiğiniz videoda herhangi bir sorun gözükmüyor. Oyunları gayet güzel bir şekilde 1080p, 1440p ve 2160p çözünürlükte oynatabiliyor.

Kaynaklar aynı bende bunu attım. Cyberpunk'da Fortnite'da Zero down ve çoğu oyunda 10GB VRAM yeniğinede bakmışsınızdır inşallah

Hepinize tekrar ediyorum. Yukarıdaki videoların hepsinde ilgili ekran kartları tüm kas gücünü kullanarak oyunları oynatıyorlar.

Herhangi bir takılma vb. gibi hiçbir sorun yok.

Anlamadığın bir şey 4070 Ti ile 4060 Ti'ın GPU gücü aynı değil

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı