Hayır tabi ki. Macununuz taze mi?i5 13400F işlemci stok fanla kullanıyorum ekran kartım 3070 Cyberpunk oynarken işlemci 95 dereceyi goruyor normal mi? Ayarlarım DLSS kalitede.
Muhtemelen 95 dereceyi görmüyordur. 5600 kullanıyorum, Afterburner'da bende de 90 küsur gösteriyor ama oyunu kapatmadan hw monitor gibi uygulamalardan bakınca daha düşük gözüküyor. Siz de Afterburner'dan mı baktınız?
MSI afturnerdedan bakıyorum dereceye. Başka bakabilecegım bır program var mıdır
Termal macunun kontrol edilmesi lazım varsa elinizde yüksek Watt'lı bir macun ile yenileyip deneyin eğer yine ısınma devam ediyorsa daha güçlü bir fan alabilirsiniz.
Montajı yaparken kaliteli macun kullanmadıysa da olabilir. Sistemi siz hazır mı aldınız yoksa toplattırdınız mı?95 derece görmese konu oluşturmazdın MSI afturnerdedan bakıyorum dereceye.
PC alalı 3 ay oldu sogutma almayı düşünüyorum ama sıvı mı alsam hava mı kararsızım bütçem 2500.öneriniz var mıdır?
Montajı yaparken kaliteli macun kullanmadıysa da olabilir. Sistemi siz hazır mı aldınız yoksa toplattırdınız mı?
DeepCool LS520 SE RGB 240 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı SoğutucuPC alalı 3 ay oldu sogutma almayı düşünüyorum ama sıvı mı alsam hava mı kararsızım bütçem 2500.öneriniz var mıdır?
Montajı yaparken kaliteli macun kullanmadıysa da olabilir. Sistemi siz hazır mı aldınız yoksa toplattırdınız mı?
DeepCool LS520 SE RGB 240 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.