i5 13400F işlemci ısınıyor

LionFps

Hectopat
Daha fazla  
i5 13400F işlemci stok fanla kullanıyorum ekran kartım 3070 Cyberpunk oynarken işlemci 95 dereceyi goruyor normal mi? Ayarlarım DLSS kalitede.

Stok soğutucu her ne kadar yetersiz olsa da 95 dereceleri görecek kadar yetersiz değil. Burada bir sorun var gibi görünüyor. Termal Macun değişimi yaptınız mı yakın zamanda?

Termal macunun kontrol edilmesi lazım varsa elinizde yüksek watt'lı bir macun ile yenileyip deneyin eğer yine ısınma devam ediyorsa daha güçlü bir fan alabilirsiniz.

Muhtemelen 95 dereceyi görmüyordur. 5600 kullanıyorum, Afterburner'da bende de 90 küsür gösteriyor ama oyunu kapatmadan hw monitor gibi uygulamalardan bakınca daha düşük gözüküyor. Siz de afterburner'dan mı baktınız ?

Muhtemelen 95 dereceyi görmüyordur. 5600 kullanıyorum, Afterburner'da bende de 90 küsur gösteriyor ama oyunu kapatmadan hw monitor gibi uygulamalardan bakınca daha düşük gözüküyor. Siz de Afterburner'dan mı baktınız?

MSI afturnerdedan bakıyorum dereceye. Başka bakabilecegım bır program var mıdır

Termal macunun kontrol edilmesi lazım varsa elinizde yüksek Watt'lı bir macun ile yenileyip deneyin eğer yine ısınma devam ediyorsa daha güçlü bir fan alabilirsiniz.

PC alalı 3 ay oldu sogutma almayı düşünüyorum ama sıvı mı alsam hava mı kararsızım bütçem 2500.öneriniz var mıdır?

95 derece görmese konu oluşturmazdın MSI afturnerdedan bakıyorum dereceye.

PC alalı 3 ay oldu sogutma almayı düşünüyorum ama sıvı mı alsam hava mı kararsızım bütçem 2500.öneriniz var mıdır?
Montajı yaparken kaliteli macun kullanmadıysa da olabilir. Sistemi siz hazır mı aldınız yoksa toplattırdınız mı?

Montajı yaparken kaliteli macun kullanmadıysa da olabilir. Sistemi siz hazır mı aldınız yoksa toplattırdınız mı?
DeepCool LS520 SE RGB 240 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı