Doğrudur valorantı çok oynadığım için ordan kıyasladığımda büyük bir fark var hocam. Aynı şekil cs ve fortniteda özellikle fortnitede ne kadar fps ayarı yapsam da 110 130 fpslere kadar düştüğümü görüyorum.Eki Görüntüle 2567130
Oyunlarda düşündüğünüz gibi arada devasa bir fark yok, L3 cache farkı yüzünden rekabetçi oyunlarda bu fark biraz daha açılır. Bütçe var ise geçin, olay zaten CPU yükseltmesinden çok genel bir yükseltme.
Hocam bende sizin gibi düşündüm fakat bilgisayarcımla konuştuğumda 9600x e gerek yok 7600x yeter tarzı konuştu fakat içime sinmedi sizce ne yapayım uzun süre bişey almayı düşünmediğim için 9600x daha doğru bir seçenek mi bi yardım edersen sevinirim hocam birde ona uygun anakart önerirsen sevinirim benim seçtiğim Asus Prime B650M-R
Hocam bende sizin gibi düşündüm fakat bilgisayarcımla konuştuğumda 9600x e gerek yok 7600x yeter tarzı konuştu fakat içime sinmedi sizce ne yapayım uzun süre bişey almayı düşünmediğim için 9600x daha doğru bir seçenek mi bi yardım edersen sevinirim hocam birde ona uygun anakart önerirsen sevinirim benim seçtiğim Asus Prime B650M-R
Hocam bende sizin gibi düşündüm fakat bilgisayarcımla konuştuğumda 9600x e gerek yok 7600x yeter tarzı konuştu fakat içime sinmedi sizce ne yapayım uzun süre bişey almayı düşünmediğim için 9600x daha doğru bir seçenek mi bi yardım edersen sevinirim hocam birde ona uygun anakart önerirsen sevinirim benim seçtiğim Asus Prime B650M-RGeliştirmeyi şu an yapabilirsiniz. Arada gerçekten fark bekliyorsanız bütçeyi biraz arttırarak 9600X alın. Hem daha uzun ömürlü olur 9600X. 7600X fiyatını hak eden bir işlemci değil.
Son düzenleme: