i5 13400F + RTX 3060 vs i5 12400F + RX6700 sistem

Ne gibi bir mağdurluk hocam biraz daha açar mısınız?

Bunlar ve daha birçok sorunlar neticesinde 6700 sistemimi komple sattım. Daha yüksek FPS veriyor olabilir ama titreyen grafiklerle oynadıktan sonra bir anlamı yok daha fazla FPS'nin.

Bunlar ve daha birçok sorunlar neticesinde 6700 sistemimi komple sattım. Daha yüksek FPS veriyor olabilir ama titreyen grafiklerle oynadıktan sonra bir anlamı yok daha fazla FPS'nin.
Konuda Nvidia kartlarda hiç olmuyormus gibi konuşulmuş fakat aynı durum Nvidia kartlarda da var. Hatta bunun hakkında birkaç tane konu açtım ben zamanında.
Biraz şans işi gibi geldi bana.

Sen yaşadın diye adamda mı yaşayacak ben 1 sene yakın oldu gram hatasız kullanıyorum ama sizin gibilere laf anlatılmaz bu forumda.
Peki hocam bir şey sormak istiyorum; @cenkkk hocamın dediği gibi texture shimmering, antialising (tırtıklanma, pikselleşme) veya başka bir sorun yaşadınız mı? Çünkü RX6700 sevdiğim F/P bir kart ileride parayı denkleştirdiğimde kendime kasa toplayacağım kullanmayı düşünüyordum.

Peki hocam bir şey sormak istiyorum; @cenkkk hocamın dediği gibi texture shimmering, antialising (tırtıklanma, pikselleşme) veya başka bir sorun yaşadınız mı? Çünkü RX6700 sevdiğim F/P bir kart ileride parayı denkleştirdiğimde kendime kasa toplayacağım kullanmayı düşünüyordum.

Hocam bugüne kadar 100 tane ekran kartı tavsiyesi yazdıysam bunların en az 80 tanesi AMD modelidir gecmiş mesajlarım ve konularım belli. Bu kişileri takmıyorum. Sana tek diyeceğim para kolay kazanılmıyor ve riske atacak paran yoktur eminim, aldığın kartı koşulsuz iade etme imkanın olacaksa alıp denersin ve sorun yoksa devam edersin güle güle kullanmaya. Mesele ben sorun yaşadım diye değil bu modellerin sorunlu olduğunu birçok yerde okudum ve izledim, hatta forumdaki konuyu açan ben değilim ve kartla yaşadıklarındam sonra araştırırken gördüm o konuları, tüketiciyi düşünen firma yok, bir yerden kırpıyorlar mutlaka. O grafik sorunları göze aşırı batıyordu, ben FPS'ye değil grafik kalitesine bakan biriyim, Ultra grafikte 50-60 FPS bana yeterli, bazıları grafiğe değil FPS'ye bakıyor o yüzden bu tür problemleri göz ardı edebiliyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı