i5 13400F - RTX 4060 vs i5 14400F - RTX 4060

Bütçe
25.000- 32000

Nedim Pert

Femtopat
Daha fazla  

Bu iki bilgisayardan birini almayı planlıyorum fakat bayağı arada kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu fiyata başka PC de önerebilrisiniz.

Hocam lütfen Trendyol vb. yerlerden sistem almayın. Direkt hazır sistem sitelerinden alın. Üstte hocamın attığı sistem gayet iyi.

İkisi de alınmaz. Ekran kartını 7700XT yapın. 29 bin oluyor.

Gencergaming sponsorunuz sanırım her konunun altına aynı ürünü yapıştırıp duruyorsunuzda. Geçmişte mining sistem satılan bir sayfayı bukadar öne çıkartmanızda manidar geldi. Ayrıca kasa ve psu :D güldürüyor.

Gençer Gaming sponsorunuz sanırım her konunun altına aynı ürünü yapıştırıp duruyorsunuzda. Geçmişte mining sistem satılan bir sayfayı bu kadar öne çıkartmanızda manidar geldi. Ayrıca kasa ve PSU :D güldürüyor.

Gençer Gaming neden sponsorum olsun benim içerik üreticisi miyim ben? 23 bin liraya DDR5 sistem veriyorlar her şey dört dörtlük olamaz. Önerilen İtopya ve Gaming.Gen.TR'in bir farkı yok ayrıca :D kendi sistemimide gencerden aldım.

Bu iki bilgisayardan birini almayı planlıyorum fakat bayağı arada kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu fiyata başka PC de önerebilrisiniz.

Trendyol gibi sitelerden sistem alınmaz
Parçaların markası modeli belli değil.

Önerim,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı