750W PSU için fazladan 2.000 lira vermeye gerek yok, marka o kadar farka değmez, 600 lira farkla 650W olan Thermaltake alsan iş görür.Bu sisteme ne diyorsun fiyat olarak değil sistem olarak ekran kartını 4060 kasayı da Thermaltake 750W yapmayı düşünüyorum alınır mı? İleride ekran kartını 4070 yapacağım.
750W PSU için fazladan 2.000 lira vermeye gerek yok, marka o kadar farka değmez, 600 lira farkla 650W olan Thermaltake alsan iş görür.
3060 kartı 1080p için yeter sana, 4060 alma.
İki kartta güçlü sayılmaz, ekran kartını güncellemek istediğinde yeni konu açarsın.
Fahiş fiyatlı bir sistemi yükseltsen ne olacak ? Anakart ve RAM idare eder. SSD çöp, yükselteceğin ekran kartının modeli rezalet. Kasayı da kadar kötü kasaların yanına koyarak melek olarak göstermeye çalışmışlar, millet alsın da kazıklansın diye. Vade farkı yemek istemiyorsun yine de vade farkı kadar yükseltme yapıp hala kazık sistem alıyorsun.Yazdığımı okumuyorsun galiba diyorum ki yükseltme seçeneklerinden kasayı thermaltake 750w yapacağım ekran kartınıda 4060 yapacağım neden okumadan yazıyorsun ?
Fahiş fiyatlı bir sistemi yükseltsen ne olacak? Anakart ve RAM idare eder. SSD çöp, yükselteceğin ekran kartının modeli rezalet. Kasayı da kadar kötü kasaların yanına koyarak melek olarak göstermeye çalışmışlar, millet alsın da kazıklansın diye. Vade farkı yemek istemiyorsun yine de vade farkı kadar yükseltme yapıp hala kazık sistem alıyorsun.
O kötü bu kötü diyerek açıklıyorum boş yorum diyorsun, kapasitenin algılaması lazım da herhalde fazla geldi senin için. Deminden beri güzel öneriler geliyor zaten onlar dışında da o bütçe için başka güzel kasa olmadığı için bir şey atmadım. Şunu yapsan daha iyi oluru anlasan 5 saattir @T21 hocam anlatıyor sana hala boş boş soru soruyorsun. Al paşam güzel kasa: MURAT GAMSIZ-MG1 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB WHITE / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TRBirader varsa önerin at yoksa sadece boş yorum yapıyorsun önerin varsa düzgünce yaz yoksa o kötü bu kötü demek yerine şunu yapsan daha iyi olur demen lazım.
Oyun için Intel veya AMD işlemci alman fark etmez.DLSS 3.5 için 4060 istiyorum 1 yıl falan kullanırım muhtemelen kartı yani Intel'li sistemi alma bunu al mı diyorsun?
Para ve emek değerli bu devirde, konu sahibinin karar verememesi olağan bir şey, hoşgörü ile yaklaşmalıyız.Şunu yapsan daha iyi oluru anlasan 5 saattir @T21 hocam anlatıyor sana hala boş boş soru soruyorsun. Al paşam güzel kasa: MURAT GAMSIZ-MG1 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB WHITE / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Oyun için Intel veya AMD işlemci alman fark etmez.
En son linkini paylaştığın hazır sistem genel olarak kaliteli parçalara sahip değil, taksit harici ileride parça yükseltme maliyetin de olacak.
Benim önerim acelen yoksa peşin parayla Vulcan 7500F adlı sistemi alman olur, vatan ve taksitte ısrarcıysan en son attığın sistemi 4060 ve 650W Thermaltake kasa özelleştirmesi ile satın al.
Sistemi aldığında ise düzgün depolama birimi için NVMe M.2 SSD, SATA disk, işlemci için hava soğutucu alman gerekecek. En kötü 5 - 6 kağıt falan gider ona da.
Para ve emek değerli bu devirde, konu sahibinin karar verememesi olağan bir şey, hoşgörü ile yaklaşmalıyız.
Yine de Vatan'ın hazır sistemlerde sunduğu kazık fiyatlara ek olarak aldığı taksit faizini uygun bulmuyorum, alternatifi varsa uzun vadeli kredi değerlendirilebilir, enflasyon sebebi ile uzun vadede ödemesi rahat olur.
O kötü bu kötü diyerek açıklıyorum boş yorum diyorsun, kapasitenin algılaması lazım da herhalde fazla geldi senin için. Deminden beri güzel öneriler geliyor zaten onlar dışında da o bütçe için başka güzel kasa olmadığı için bir şey atmadım. Şunu yapsan daha iyi oluru anlasan 5 saattir @T21 hocam anlatıyor sana hala boş boş soru soruyorsun. Al paşam güzel kasa: MURAT GAMSIZ-MG1 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB WHITE / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
@Kambala06 "parayı şu çöplere vermek yerine..." yazdım. Paraya değil parçalara laf ettim, olay bilgini aşağılamak da değildi parçaların kötülüğünü vurgulamaktı. Parası da parçasına göre fahiş yine parçadan dolayı paraya laf ettim. Benim attığım ile senin attığın sistemde de yaza kadar soğutucu alınması lazım. İki SSD'de kötü ama benim attığımdaki bir tık daha iyi. RAM ve anakart yakın. Ekran kartı olarak MSI'ın o modeli diğer 4060 modellerine göre daha fazla ısınıyor, ek olarak da malzeme kalitesinin kötü olduğunu okumuştum. Vatan'ın 9 taksiti ile Gaming.Gen.TR'in 6 taksiti aynı paraya geliyor, bütçe çıkıyorsa attığımı al.
En az 3-4 yıl idare eder. Taksit için bir olay vardı çok detaylı bilmiyorum: Peşin fiyatına kasayı alıyorsun sonra banka üzerinden taksitlendiriyorsun. Sizin bankada da varsa böyle bir şey yapabilirsiniz. Bazıları 2k vade farkı ile 12 ay taksitlendirmişti yanlış hatırlamıyorsam.Kesinlikle haklısındır ben pek anlamıyorum o yüzden size sordum ama telefonda alacağım için yanına 6 ayda vermem zor biraz ekran kartına gelince 1 yıl kullanmayı düşünüyorum sonra başka bir ekran kartına geçeceğim 1 yıl idare etmez mi beni?