İş görür, parayı bulunca değiştirirsin.
DDR5 geçişinde de düzgün anakart almayı ihmal etme.
PSU nasıldır bir sıkıntı çıkarmaz değil mi bir de 4060 Ti ve 12400F darboğaz yapar mı?
İş görür, parayı bulunca değiştirirsin.
DDR5 geçişinde de düzgün anakart almayı ihmal etme.
PSU ve işlemci idare eder, bölgende elektrik kesintisi sık sık yaşanıyorsa ya dâhâ iyi PSU bak ya da kesintisiz güç kaynağı bak.PSU nasıldır bir sıkıntı çıkarmaz değil mi bir de 4060 Ti ve 12400F darboğaz yapar mı?
Yaşanmıyor ama neden onu sordunuz pek anlayamadım biraz daha açıklar mısın sana zahmet yaşanırsa ne gibi problem olabilir ?PSU ve işlemci idare eder, bölgende elektrik kesintisi sık sık yaşanıyorsa ya dâhâ iyi PSU bak ya da kesintisiz güç kaynağı bak.
Genelde yüksek voltaj sebebiyle elektronik aletler hurdaya çıkabiliyor, PSU ve kesintisiz güç kaynağı bu duruma karşı önlem olarak alabileceğin aletlerdir.Yaşanmıyor ama neden onu sordunuz pek anlayamadım biraz daha açıklar mısın sana zahmet yaşanırsa ne gibi problem olabilir ?
Anladım hocam peki Allah korusun böyle bir olay olursa diğer bileşenlerede sıçrama şansı fazla mı ?Genelde yüksek voltaj sebebiyle elektronik aletler hurdaya çıkabiliyor, PSU ve kesintisiz güç kaynağı bu duruma karşı önlem olarak alabileceğin aletlerdir.
İhtimallerden bahsediyoruz, muhtemelen sistemdeki mevcut PSU'nun bu tür bir koruması vardır, sistem yerine PSU nalları diker.Anladım hocam peki Allah korusun böyle bir olay olursa diğer bileşenlerede sıçrama şansı fazla mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.