i5 13400F RX 6800 sistem için UPS önerisi

Picky

Megapat
Yer
Denizli
  • Intel i5 13400F.
  • MSI RX 6800.
  • MSI B660-A anakart.
  • Adata Legend 750 500 GB M2.
  • FSP Hyper Pro H3 650W 80+ Bronze.

Yukarıdaki özelliklere sahip kasam var. Oturduğum ilçede yağmur damlası düştüğü an elektrikler kesilir ve git gel çok olur. Gittiği zaman ortalama 10-15 dakika açık tutabilecek bir güç kaynağı almayı düşünüyorum. Hiç bilmediğim için bütçe belirtemiyorum. Belirttiğim sürelerde kasayı açık tutabilecek bir güç kaynağı yeterli olur diye düşünüyorum. Teşekkürler şimdiden.

• Intel i5 13400F.
  • MSI RX 6800.
  • MSI B660-A anakart.
  • Adata Legend 750 500 GB M2.
  • FSP Hyper Pro H3 650W 80+ Bronze.

Yukarıdaki özelliklere sahip kasam var. Oturduğum ilçede yağmur damlası düştüğü an elektrikler kesilir ve git gel çok olur. Gittiği zaman ortalama 10-15 dakika açık tutabilecek bir güç kaynağı almayı düşünüyorum. Hiç bilmediğim için bütçe belirtemiyorum. Belirttiğim sürelerde kasayı açık tutabilecek bir güç kaynağı yeterli olur diye düşünüyorum. Teşekkürler şimdiden.

Hocam sürekli prizde takılı kalması mı gerekiyor peki? Kullanımı nasıl? Güç kaynağı prize takılı olacak, kasanın fişi de kaynağa mı takılı olacak? Ayrıca Elektrik faturasına nasıl bir etkisi oluyor güç kaynaklarının?

Hocam sürekli prizde takılı kalması mı gerekiyor peki? Kullanımı nasıl? Güç kaynağı prize takılı olacak, kasanın fişi de kaynağa mı takılı olacak? Ayrıca Elektrik faturasına nasıl bir etkisi oluyor güç kaynaklarının?
Hocam upsyi prize takıyorsun. Kasadaki kabloyu ve monitörü de ups'ye takıyorsun. PC açıkken normal elektrik harcıyor olması gerektiği gibi. Kapalıyken az harcıyor yani pcyi 30 gün hiç açmasan ups'nin faturaya etkisi 5 10 tl olur. (bence)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı