i5 13400F ve RTX 4070 Ti sistem nasıldır?

Direk iade edin diyince biraz tribe girdim bu fiyata bu sistem hiç olmamış mı ? Neler daha iyi olabilirdi önerinize açığım en azından onları değiştirelim ilerleyen süreçte

Direk iade edin diyince biraz tribe girdim bu fiyata bu sistem hiç olmamış mı ? Neler daha iyi olabilirdi önerinize açığım en azından onları değiştirelim ilerleyen süreçte
Şu anki sistemde psu, anakart ve ram'i değiştirmek zorunda kalacaksın. Hem ileriye dönüklük açısından hem de f/p açısından benim attığım sistem çok daha iyi olacaktır. PSU, kasa daha kaliteli olabilirdi. Ram'ler ddr 5 olabilirdi. Anakart'ın soketini değiştirip am5 yapılabilirdi. İşlemci daha iyi olabilirdi.

Teşekkür ederim açıklamanız için. Dediğiniz soğutucunun fiyatı 1200tl civarlarında almayı düşünüyorum. Peki sistemi iade edip yeniden toplamak hakkında siz neler düşünüyorsunuz ?

Teşekkür ederim açıklamanız için. Dediğiniz soğutucunun fiyatı 1200tl civarlarında almayı düşünüyorum. Peki sistemi iade edip yeniden toplamak hakkında siz neler düşünüyorsunuz ?
Vatandan alınan sistem bir tık pahalı olur. Büyük ihtimal sorun sıkıntı çıkarsa muhattap olacağım kişiler olsun işim çözülür bakımından düşünerek 2 3 kuruş fazla vereyim kafam rahat olsun diye düşündünüz. Haklısınız da. Kargo süreci, diğer firmalar falan insanın kafasında soru işaretleri oluşturuyor ister istemez. Burada karar size kalıyor. İade edip daha iyi bir sistem alabilir miyim sorusuna cevabım evet olur. En azından geleceğe dönüklük ve parça kalitesi bakımından bir tık daha iyi sistem alabilirsiniz. @584297 siz ne düşünüyorsunuz?

Hocam fiyatı nedir ?

Kesinlikle o yüzden vatanı seçtim

Hocam fiyatı nedir ?
45.000tl monitör hariç

Bu geleceğe dönüklüğü ddr5 için mi söylüyorsunuz ? Bu sistem beni kaç yıl idare eder peki ?

Bu geleceğe dönüklüğü ddr5 için mi söylüyorsunuz ? Bu sistem beni kaç yıl idare eder peki ?
Evet DDR5 için söylüyorum. Sisteminiz kötü değil götürür 2K'da uzun bir süre daha. Yıl veremiyorum teknoloji hızlı gelişiyor.

Berbat. 45K'yı DDR4 donanımlara, çöp kasaya ve yeri 4070 Ti Super 16 GB tarafındandan alınmasına günler kalmış 12 GB'lık karta vermişsin.
Sizin 45k bütçeniz olsa siz ne önerirdiniz

Stok yetmeyebilir hocam işlemci sıcak çalışır gibime geliyor. PSUlara vakıf değilim uzun süredir bakmıyorum fakat XPG, FSP, High Power, NZXT nin 750W Goldları sizi çok rahat götürür.
Mevcut psu da ne gibi sıkıntılar ile karşılaşırım

Son düzenleme:
Mevcut psu da ne gibi sıkıntılar ile karşılaşırım
Bilemem. Ama aşırı kaliteli bir PSU değil. Elektrik şakaya gelmez. PC parçalarınız elinizde kalabilir. Riske atmaya gerek yok. Elektrik kesintisi olur, bir şey olur PSU'nun içindeki elektronik devre elemanlarına bir şey olursa parçalarınız da sıkıntıya düşer. PSUlarda koruma sertifikaları var. Onları kontrol edebilirsiniz.

İfadeler: ATM
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…