Anakarttan birazcık kısıp ekran kartına yatırım yapmak iyi olabilir bu arada.Merhaba, elimde i5-13600K işlemci var. Bunun yanında kendime 3 fanlı bir grafik kartı alacağım. Anakart seçimimde bana yardımcı olursanız sevinirim. Şartlar bunlar:
DDR4.
ATX.
Wi-Fi destekli.
Bluetooth destekli.
İşlemcim gereği LGA1700 soket.
8000 lira maksimum.
Bu şartlarda piyasada çok fazla anakart var ve aklımı karıştıran da bu. Benim gözümde öne çıkan bir tane var:
Asus Tuf Gaming B760-PLUS Wi-Fi Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming B760-PLUS Wi-Fi Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B760-PLUS Wi-Fi Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu anakart alınır mı? Yoksa daha düşük fiyata alabileceğim daha iyi anakartlar da var mı? Şimdiden teşekkürler.
Teşekkürler. Göz önünde bulunduracağım.Anakarttan birazcık kısıp ekran kartına yatırım yapmak iyi olabilir bu arada.
MSI Pro Z690-A Wi-Fi Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro Z690-A Wi-Fi Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro Z690-A Wi-Fi Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.315,93 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sağ ol, baktıklarım arasında öne çıkanlardan biri de buydu ama koymayı unutmuşum sanırsam.Benim 13600K bunun üzerinde, memnunum.
MSI MAG Z690 TOMAHAWK Wi-Fi Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI MAG Z690 TOMAHAWK Wi-Fi Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Sistemini ddr5 üzerine kurabilirsin.Teşekkürler. Göz önünde bulunduracağım.
Sağ ol, baktıklarım arasında öne çıkanlardan biri de buydu ama koymayı unutmuşum sanırsam.
Öneri için minnettarım hocam, muhtemelen alacağım anakart bu olacak:Gigabyte B660 Ds3h Ax Wıfı-6e Ddr4 Hdmı Dp Pcıe 16x V4.0 1700p Atx Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gigabyte B660 Ds3h Ax Wıfı-6e Ddr4 Hdmı Dp Pcıe 16x V4.0 1700p Atx yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bunu alsan yeter hocam 11 VRM var ve ATX anakart. B sersisi için çok pahalı almana gerek yok.
Şuan DDR4 düşünüyorum maalesef.Sistemini ddr5 üzerine kurabilirsin.
Öneri için minnettarım hocam, muhtemelen alacağım anakart bu olacak:
MSI MAG Z690 TOMAHAWK Wi-Fi Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI MAG Z690 TOMAHAWK Wi-Fi Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Şu an DDR4 düşünüyorum maalesef.
Hocam elimde 2x8gb DDR4 ram mevcut yoksa gönül ister ki DDR5 alayım. Bu arada atılan anakartların yenileme hızlarında 60 Hz yazıyor. Benim monitörüm 240 Hz sorun yaşar mıyım?Elinizde ddr4 ram yok ise ddr5 öneririm fiyat farkı çok yok amazonda 3 bin civarına 32 GB ramler mevcut.