i5 13600K için DDR4 anakart önerisi

Bütçe
8000
Muhtemelen bunu alacağım:
Kesinlikle alınmaz. 4060 ti bakın. Hatta ve hatta anakarttan kısıp, Üstüne koyup gelecek ay çıkacak olan 4070 Super bile alabilirsin.

Uygun fiyata önerebileceğiniz bir marka var mı? Bu arada 4060 Ti için hep kötü yorumlar okudum ama emin olamadım.

Az önce yazdığım mesajı oku. Bluetooth ve WiFİ'den vazgeçebilirsen bunu alıp anakarttan biraz kısıp 4070 super alabileceksin.

@MrUmur Wifi'li kart buldum tamam sıkıntı yok. 2 tane m2 desteği de var.

Burdan elinde olan 4k fazlaya 16 17k civarı ekleyip 4070 super alabilirsin.

Az önce yazdığım mesajı oku. Bluetooth ve WiFİ'den vazgeçebilirsen bunu alıp anakarttan biraz kısıp 4070 super alabileceksin.

@MrUmur Wifi'li kart buldum tamam sıkıntı yok. 2 tane m2 desteği de var.

Burdan elinde olan 4k fazlaya 16 17k civarı ekleyip 4070 super alabilirsin.
Hocam bu attığınız anakartta resmen hiçbir özellik yok. Bunu almayı düşünüyorum şimdilik:
Bu arada önerebileceğiniz yarı yolda bırakmayacak 3 fanlı bir 4060 Ti var mı?
Kötü yorumların sebebi 3060 Ti'dan da kötü olması değil hocam 8 GB VRAM'i olması yoksa kas gücü 3070 3070 Ti ayarında AMD 7700XT var o aslında daha iyi ve 12 GB bir kartdır.
AMD ekran kartı düşünmüyorum hocam.

Bu arada önerebileceğiniz yarı yolda bırakmayacak 3 fanlı bir 4060 Ti var mı?

AMD ekran kartı düşünmüyorum hocam.

O zaman bunu öneririm hocam üstteki 3 fanlı 8 GB alttaki 2 fanlı 16 GB karar senin ben NVIDIA alacaksam alttakini seçerdim 2-3 fan çok önemli değil.

O zaman bunu öneririm hocam üstteki 3 fanlı 8 GB alttaki 2 fanlı 16 GB karar senin ben NVIDIA alacaksam alttakini seçerdim 2-3 fan çok önemli değil.

İlginiz için teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı