i5-13600K ile 4070 Ti için anakart kasa ve PSU önerisi

Bütçe max 40-45K mı?

44.5K

Son düzenleme:
En altta FSP hydro g pro var gördün mü?
görmemiştim şuan farkettim sağolasın.

Bütçe max 40-45K mı?

44.5K
çok teşekkür ederim yardımın için fakat yukarıda da söylediğim gibi i5-13600k işlemcili inlet bir sistem istiyorum ne yazık ki amd istemiyorum.

Farketmemişim,neden AM5 sistem istemiyorsunuz?
çoğu oynadığım oyun arasında sürekli oynadıgım bir oyun varda o da Metin2. AMD işlemcide çok fazla hata veriyor eski bir oyun olduğu için. Bundan kaynaklı kesinlikle İntel sistem dizmem gerekiyor. İşlemci olarak i5-13600k , Ekran kartı olarak 4070Ti bu 2sine kesin karar verdim fakat dediğim gibi diğer parçalar için yardıma ihtiyacım var. Sadece oyun oynuyorum. Anakart, psu,kasa,ssd (m2 olacak 500gb - 1tb arası),ram(2x16) olacak şekilde öneriye ihtiyacım var tüm fiyatlar 45 k yı geçmeyecek şekilde.

çoğu oynadığım oyun arasında sürekli oynadıgım bir oyun varda o da Metin2. AMD işlemcide çok fazla hata veriyor eski bir oyun olduğu için. Bundan kaynaklı kesinlikle İntel sistem dizmem gerekiyor. İşlemci olarak i5-13600k , Ekran kartı olarak 4070Ti bu 2sine kesin karar verdim fakat dediğim gibi diğer parçalar için yardıma ihtiyacım var. Sadece oyun oynuyorum. Anakart, psu,kasa,ssd (m2 olacak 500gb - 1tb arası),ram(2x16) olacak şekilde öneriye ihtiyacım var tüm fiyatlar 45 k yı geçmeyecek şekilde.
DDR4 olarak böyle birşey toplanabilir :
Kioxia SSD ile 40.7K,Adata SSD ile 41.5K tutuyor.

DDR4 olarak böyle birşey toplanabilir :
Kioxia SSD ile 40.7K,Adata SSD ile 41.5K tutuyor.
süper şekilde yardımcı oldun çok sağol, inceliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı