i5 13600K RTX 3060 Ti sistem nasıldır?

Bütçe
40-45 bin
120 ML kullanan benim neresi para tuzağı. Ben karar vermiyorum. Zaten karar senin dedim. Lafı başka yerlere çevirme. Pahalı olduğu için 360 ML olmasa da olur. Burada parçaların pahalılığını söyledim. Kalitesizliğini değil.

Parçalar F/P parçalar zaten, 120mm fiyatındaki hava soğutmalar parçalıyor 120mm soğutmaları, 360mm fazla ama göz çıkarmaz, düzgün 280mm yok zaten.

Oyun oynamayı düşünen biri için fazla bir bütçe. DDR5'e girmek anlamlı bir masraf değil. 48k gibi bir masraf yapılacak 4K monitör yok. Oyunlar 2K olacak. 4070 Ti'li bir sistem 1920x1080p şu hayat pahalılığında 20-25 k gibi kapatmak hadi 30 olsun. Daha sonra 360 ML sıvı soğutma gereksiz. 120 ML yeterli. 7600 küsur işlemci aşırı pahalı. İşin maddi boyutu. Parçalar kalitesiz değil. Anlatmak istediğim bu. Karar senin.
1. olarak genel olarak oyun icin kullanicagim icin oyun dedim ayni zamanda bilisim sektöründe calisiyorum ondan diger islerimi de gorucem
2. olarak 4k oyun oynma gibi bi düşüncem olsa gider ps 5 alir gecerim

yine de düşüncelerin icin teşekkürler

1. olarak genel olarak oyun icin kullanacağım icin oyun dedim ayni zamanda bilisim sektöründe calisiyorum ondan diger islerimi de gorucem
2. olarak 4K oyun oynma gibi bir düşüncem olsa gider PS 5 alir gecerim

Yine de düşüncelerin icin teşekkürler

PS5 PC kadar uzun vadeli olacağını sanmıyorum. 60 FPS oyunlar bir yerde günümüzde UE5 grafik motoruyla gelirse 30 FPS gibi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı