i5 13600K RTX 3060 Ti sistem nasıldır?

Bütçe
40-45 bin
Ekran kartı olmadan mı çalıştırıcaz

Linkler karışmış.

Reis öncelikle teşekkür ederim.
Biliyorum amd tarafından toplarsam daha uyguna gelicek ama yıllardır ısınamadım amdye ondan nvidia tarafına yöneldim tabi onların da fiyatları malum.
Çok fazla bir bilgim de yok o yüzden senden ricam nvdia ekran kartına sahip bir sistem de önerebilirsen ya da önerdiğin sisteme ekleme yapabileceğim eşdeğer varsa söyleyebilirsen sevinirim

Isınmama durumu yok, boşuna düşük düşük VRAM kart almayın 4070 Ti olabilir ama 2-3 yıl gider VRAM yüzünden.

Bu kasayı toplamaktaki amacı. hikaye bazlı (rdr2, cybrpunk 2077 gibi) oyunları en üst kalitede oynamak onun da bilgisini vermek isterim

Isınmama durumu yok, boşuna düşük düşük VRAM kart almayın 4070 Ti olabilir ama 2-3 yıl gider VRAM yüzünden.
Diyosun ki oyun oynicaksan ve ısınma sorunu istemiyosan amd den yürü

Bu kasayı toplamaktaki amacı. Hikaye bazlı (RDR2, cybrpunk 2077 gibi) oyunları en üst kalitede oynamak onun da bilgisini vermek isterim

7900XT ile çok rahat oynarsınız.

Bu kasayı toplamaktaki amacı. Hikaye bazlı (RDR2, cybrpunk 2077 gibi) oyunları en üst kalitede oynamak onun da bilgisini vermek isterim

Diyosun ki oyun oynayacaksan ve ısınma sorunu istemiyorsan AMD'den yürü

Isınma dediğim sizin ısınamama sorunuydu ikisi de güzel soğur ama amaç sadece oyunsa ve uzun vade ise evet AMD.

Selamlar, Sinerjinin bu işlemci ve ekran kartı için hazır sistemi var. Bunu da bilen arkadaşlar değerlendirebilirler.

Böylesine pahalı parçalar almanızı tavsiye etmem. Sonuç olarak en ucuz 3060 ile en pahalı 3060 arasında ortalama %10 performans farkı vardır. Bir arkadaş i5-12400f rtx 3060 ti sistemi monitörle birlikte 18.5k'ya almıştı. 2 ay falan oldu o alalı. Eğer 45k bütçeniz varsa rtx 4070ti ve i7 içeren bir sistem alabilirsiniz. Verdiğiniz paraya değecek parçalar ssd ve monitördür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…