i5 14400F Evercool CS-02 ile ısınıyor

Koydukları soğutucu zaten stok fandan farksız.

Hayır değil. Ben kendim taktım.
YouTube'da trifact kanalında detaylı videosı var.

Bir yıldız tornavida yeterli.

Hocam birkaç oyunda daha test ettim genel olarak 60-75 derece oluyor dün 88C gördüğüm oyunu yine test ettim açtığım gibi öyle oluyor muhtemelen sıkıntılı bir oyundu yardımınız için teşekkürler.

Arkadaşlar yeni bir sistem aldım elime ulaştı bugün oyun oynarken kasadan çok fazla ses çıktığını duydum. Kontrol ettiğim zaman ağır olmayan bir oyunda(internet kafe Simulator) 80-88 derece olduğunu gördüm işlemcim Intel i5 14400F bu neden oluyor olabilir, termal macun mu sürülmesi lazım? Bilgisayarlardan çok anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
EVERCOOLCS-02Evercool CS-02 12cm Rainbow Kule Tipi İşlemci Soğutucu kasada bundan varmış.
Sırf varlığı olsun diye yapılmış bir şeye yaramayan bir parça. Thermalright peerles assasin alın.

Hocam burst assasin nasıl? Oyunlarda kaç derece görüyor?

Hocam daha alma fırsatım olmadı ama bir sonraki hafta alacağım inşallah sonucu yazarım.

Hocam burst assasin nasıl? Oyunlarda kaç derece görüyor?

Hocam thermalight Phantom Spirit aldım 100 dereceden 40-50'ye kadar düşürdü tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Hocam daha alma fırsatım olmadı ama bir sonraki hafta alacağım inşallah sonucu yazarım.

Hocam thermalight Phantom Spirit aldım 100 dereceden 40-50'ye kadar düşürdü tavsiye ederim.

Hocam ben de aileyi ikna edebilirsem alacağım akraba gerek yok diyor bana inanmıyorlar ama sağ olun :)

Son düzenleme:
Hocam biraz değişik bir soru olabilir ama hazır sistem ile gelen evercool CS 02'yi çıkardığınızda altında jelatini var mıydı?

Hocam ben beceremedim bilgisayarcıya götürdüm. Sadece macun lekesi gördüm eski fanımda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı